Мълчанието нарушено: Виж как Бареков жестоко наранил Ели Гигова! (всичко за връзката им)

Мълчанието нарушено: Виж как Бареков жестоко наранил Ели Гигова! (всичко за връзката им)
5 (100%) 3 votes

Това е причината Ели Гигова да опита да крие връзката си с Николай Бареков!

Ели Гигова и Николай Бареков – връзката между двамата бе упорито пазена в тайна от щерката на оръжейния бос Николай Гигов. Но не заради партийни различия, а заради огромната болка и предателството на Николай Бареков към бившата съквартирантка във Вип Брадър 2014. Това разкриха близки до Ели Гигова и повдигнаха завесата към реалните й отношения с лидера на ББЦ.

Всичко започнало преди близо две години, малко след като Ели Гигова се разделила с бившия си любим Петко Димитров. А Николай Бареков пък е обявил раздялата си с майката на детето си. Двамата се запознават съвсем случайно на едно парти, а в ролята на техен сватовник е Илияна Йотова. Тя обича Ели Гигова като свое дете и в онзи момент смята, че Бареков би бил достоен мъж или поне приятел за нея.

Ели Гигова

Ели Гигова още помни изневярата и предателството на Николай Бареков

Искрите между двамата пламнали почти мигновено като Николай Бареков запленил умната Ели Гигова с разговори и познания на различни теми от политическия, икономическия и обществения живот не само у нас, а и по света. Шашната от галантността и интелекта му Ели Гигова бързо захапала въдицата и двамата избухнали в пламенна, но краткотрайна връзка.

Макар че татко й бил твърдо против новия си кандидат зет, Ели Гигова не давала да се издума против Бареков – била напълно обсебена. Докато само 4-5 месеца по-късно не научила, че се е превърнала в излъганото камилче.

Оказа се, че кроткия и тих нрав на красивата брюнетка досадил на Николай Бареков, който обаче не скъсал откровено и директно с милионерската щерка, а продължил да й се кълне в любов, докато брутално й изневерявал със сегашната си изгора Мария Календерска. Двамата мамели Ели Гигова буквално под носа й, а тя самата останала в неведение повече от месец.

Близки приятели на Ели Гигова обаче й отворили очите и разбрала, че е лъгана, хубавицата потърсила сметка и отговор на въпросите си от Бареков. Вместо да се извини обаче, Николай Бареков нанесъл най-жестокия си удар – зарязал Ели Гигова и отсякъл, че избира Мария Календерска. Това е и причината щерката на Николай Гигов да прави всичко възможно, за да остави затворена завинаги тази страница от живота си, тъй като предателството на Бареков още наранява женското й достойнство и егото й.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мълчанието нарушено: Виж как Бареков жестоко наранил Ели Гигова! (всичко за връзката им)”

  1. тони йосифов

    Ное. 20. 2014

    Как може изобщо някой да го харесва тоя капут бюреков ?

Добавете коментар