Тодор Славков дълго ще помни онази зловеща и кървава нощ в "Най клуб"!

Симпатягата с остър език Тодор Славков не е само веселякът, който изглежда на първо четене. Внукът на Тодор Живков дълго ще помни най-кошмарната и кървава нощ в живота си - тази в "Най клуб", когато пада под юмруците на Жоро Илиев и момчетата му. Причината носи името на жена и това е Глория.

По онова време Глория все още е любовница на Главния, което ще рече, че е забранена територия за всеки друг - дори и за Тодор Славков, с когото Жоро Илиев има приятелски и добри отношения. Те обаче са забравени в мига, в който Глория /отегчена до смърт/, се оплаква на Жоро Илиев от внука на Тато. Последният упорито преследва русенката и се опитва да я вкара в леглото си, но тя се опъва. След което бяга да търси закрила от Главния. И последиците не закъсняват.

[caption id="attachment_329896" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков дълго ще помни пердаха от Главния[/caption]

Прилично подпийнали, Жоро Илиев и Тодор Славков разпускат в "Най клуб", когато Главния с остър тон му заповядва да остави любовницата му на мира. С присъщата си арогантност обаче, Тодор Славков не проявява разбиране и подхвърля пиперлив коментар относно Глория. Почерпеният Жоро Илиев става и се нахвърля върху него с юмруци, като само след минута предава "щафетата" на горилите си. Гардовете замъкват Тодор Славков в тоалетните и само за секунди успяват да му сменят физиономията.

Оттогава насам Тодор Славков не иска и да чува за Глория и не може да гледа певицата дори и на снимка. Той самият признава публично за боя с Жоро Илиев, макар че предстява нещата в съвсем различна светлина - и кой знае защо не замесва Глория.

Според Тодор Славков всичко се е разиграло не в "Най клуб", а в "Домби". И не заради Глория, а по вина на няколко случайни мадами - държанки на Жоро Илиев, които Тодор Славков имал неблагоразумието да определи като урунгели и да заяви на Главния, че е луд да има нещо общо с тях.

"Той скочи точно, когато го нарекох луд. Не, за да защити момите, а защото го обидих - той не позволяваше подобно отношение. Вярно, имаше доста бой, ама и аз съм си мъжко момче и не се дадох", разказва Тодор Славков, но очевидци на баталните сцени твърдят, че думите му са лъжа и че точно слабостта му към Глория станала причина за ексцесията в "Най клуб".

Днес, години след побоя, Тодор Славков рядко говори за Жоро Илиев, макар че споменът за него няма скоро да го напусне - не и след публичния резил на внука на Тато.