Емануела е изпаднала в тежка депресия

Поп фолк дивата Емануела най-вероятно ще се раздели и с бащата на второ си дете. Красивата певица е изпаднала в дълбока депресия и два месеца преди да роди наследника на Димитър Динев май отново ще остане сама. За това упорито говорят и нейни колежки от гилдията.

Слухът се потвърждава и от писанията на самата изпълнителка на „Тръпката” на личната й страница във Фейсбук, която Емануела лично обновява, пише HotArena.net . На нея тя е постнала доста тъжни послания, които разкриват голямата болка в душата на фолкаджийката. Там тя открито пита момчетата защо обвиняват някои момичета, че са златотърсачки. Според нея те сами са си виновни за това. „Щом някое момиче иска да бъде с вас, заради самите вас, вие отвръщате поглед и търсите поредната фръцла. Защото така ви е по-лесно!”, пише зеленооката хубавица.

[caption id="attachment_329903" align="alignright" width="300"]Емануела се разделя с Митко Динев? Емануела се разделя с Митко Динев?[/caption]

Според близки приятелка на фолк дивата тя била разочарована от милионерския наследник Димитър Динев, защото и той като предишния й мъж Никола се оказал мамино синче. Синът на олигарха Динко Динев нямал смелостта да се противопостави на баща си и да застане на страната на жената, която ще го дари с наследник. Припомняме, че преди време самата Емануела заяви в публичното пространство, че двамата с Митко се обичат много. А тя е щастлива и засега ще живеят под един покрив, без брак. Подписът на този етап хич не бил важен. После Митко се пренесе в дома на фолкаджийката в София, като напусна баровските палати на баща си край морето.

И остави майката на детето му да работи до припадък, за да издържа фамилията. Защото баща му скръцнал със зъби и заявил, че ако не я остави, ще му врътне финансовите инжекции, припомня Kluiki.bg. Милионерът искал първородния му син да си вземе за жена имотна или поне милионерска наследница със „синя кръв”, а не певачка. Той му казал, че ще се грижи за бебето, но не иска Емануела да му става законна снаха. Причината, че певицата просто искала да се докопа до тлъстите им банкови сметки.

Явно татковите думи са подействали на момчето и то решило да тръгне по най-малкото съпротивление. За което Емануела недвусмислено написала във Фейсбук „Не скърбете, ако са ви зарязали! Може би Бог е отговорил на молитвата ви да ви спаси от всяко зло и да ви насочи към правилния човек”.