Бомба: Този SMS съсипа Невена Цонева! (решението й втрещи всички)

Бомба: Този SMS съсипа Невена Цонева! (решението й втрещи всички)
4 (80%) 10 votes

Красивата и талантлива Невена Цонева изпадна в депресия след жестокото съобщение, което получи!

Невена Цонева взе неочаквано решение, което втрещи всички. Красивата и даровита певица смята да се откаже доброволно и да напусне сцената на „Гласът на България“. А причината за това е скандален SMS, който я извади от равновесие преди броени дни. Това разкриха хора от екипа на предаването, свидетели на личната драма на Невена Цонева.

Скандалното в случая е не само текстът на съобщението, а най-вече фактът, че то е изпратено от една от най-популярните млади певици в България. Очевидците от екипа на шоуто категорично отказаха да назоват името на подателката, за да не предизвикат още по-голямо напрежение между нея и Невена Цонева, но издадоха какво пише в съобщението.

Невена Цонева

Невена Цонева си срина и реши да напусне шоуто след тази злоба срещу нея

„Каква певица си ти?! Имай малко гордост и не драпай пак за същата сцена, която те е направила победител. Веднъж щом не си се лансирала, не Слави Трифонов, а и Господ не може да ти помогне!“ – това гласял дословно SMS-ът до Невена Цонева, която е тотално срината след получаването му. Хубавицата изпаднала в тежки размисли, тъй като не искала да се излага пред колегите си от гилдията. И спонтанно решила – напускам шоуто!

„Всички полудяха. Та Невена е най-добрата от всички участници в този сезон на „Гласът на България“ и няма нищо общо с истината твърдението, че е влязла с връзките на Слави Трифонов, нито пък, че е нагласена да победи. Момичето просто не е от онези псевдо звезди, които се самозабравят и пожела отново да премери сили с другите, за да прецени реално възможностите си и мястото си на сцената. Тя не иска да получава нищо даром – както прави отдавна подателката на циничното съобщение“, коментират разгневени близките до Невена Цонева.

Те не губят надежда, че след разговора с половинката си Венелин Венков, журито в лицата на Орлин Горанов и Миро, и дори със самия Слави Трифонов, Невена Цонева ще преосмисли решението си и няма да се остави да бъде обезверена и отклонена от пътя си само заради злобата на една певица с доста спорно и скандално поведение.

„Всеки би се обезверил в началото, но вярваме, че Невена ще се освести и я чакаме на следващия концерт, за да натрие носа на злобарите и враговете си“, категорични са хората от екипа на формата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Този SMS съсипа Невена Цонева! (решението й втрещи всички)”

  1. слепец

    Ное. 23. 2014

    не че не я харесвам, но и аз се питам какво прави тя в това щоу…..веднъж вече беше първа, сега какво очаква….всенародната любов е мит! повече им харесват победените

Добавете коментар