Майкъл Фелпс би шута на тази, която го правеше щастлив месеци наред!

Това е краят между Майкъл Фелпс и Тайлър Чандлър. Плувецът сам е взел решението, след като от седмици се бореше с факта, че приятелката му е била родена като мъж. Въпреки това, Майкъл много я обича, но съветниците около него са го убедили, че трябва да я напусне, защото имиджът му ще пострада, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329912" align="alignright" width="300" class=" "]Майкъл Фелпс напусна най-странното гадже, което някога е имал Майкъл Фелпс напусна най-странното гадже, което някога е имал[/caption]

"Майкъл е истински влюбен в Тайлър. Виждам го в очите му. Затова изживя много тежко новината за нея. Той харесва само и единствено жени. Макар че Тайлър изглежда като жена и половина в момента, миналото не може да изчезне." - споделя приятел на Фелпс.

[caption id="attachment_329913" align="alignleft" width="126" class=" "]Можете ли да повярвате, че тя не е била истинска жена? Можете ли да повярвате, че тя не е била истинска жена?[/caption]

Самата Тайлър Чандлър разкри същността си във Фейсбук. Тя го е направила, защото вече не е можела да издържа на напрежението. Някои приближени до Майкъл Фелпс обаче считат, че по този начин блондинката търси популярност на гърба на рекордьора по олимпйски медали.

"Кому бе нужно тя да се разкрива публично? Можеше да си живее съвсем спокойно без това изявление. А можеше и да го сподели само на Майкъл. Не е сигурно, че той щеше да я остави. Сега обаче е друго. Той е известен и няма как да остане с жена-мъж, това ще му съсипе цялата репутация." - смята негов много близък приятел.

Историята с гаджето на Майкъл Фелпс шокира цялата общественост. Оказа се, че толкова красива 41-годишна жена всъщност някога е била мъж, който е носел името Дейвид Фич. Интересното е, че Дейвид не е бил напълно мъж при своето раждане, тъй като лекарите са му открили матка, но без яйчници.

Още от дете Фич се определя като жена, но вместо да последва примера на Азис или Евгени Минчев, той решава, че иска да бъде истинска жена и започва лечение в тази насока още от тийнейджърска възраст. След доста операции и хапчета, желанието на младежа се сбъдва и той се превръща в една хубава дама.