X Factor се прости с най-възрастния си участник

X Factor се прости с най-възрастния си участник
5 (100%) 5 votes

Поредната жертва в X Factor се казва Атанас Ловчинов!

Всичко за Атанас Ловчинов в X Factor приключи. Той отпадна след битка с шоумена Георги Бенчев. Наско получи шокиращо малко гласове от журито, т.е. нула, тъй като и тримата гласуваха против него, което обезсмисли гласа на ментора на двамата Любо Киров, видя Kliuki.bg.

Атанас Ловчинов ще се запомни с това свое участие в X Factor, тъй като той беше най-възрастният сред финалистите на големите концерти. Наско е на 57 години, но от 20 години не се беше занимавал професионално с музика. Реши да опита отново своя шанс чрез шоуто X Factor и въпреки че не изглеждаше много даровит откъм глас, той стигна до концертите на живо.

Край с най-възрастния в X Factor

Край с най-възрастния в X Factor

Всички от журито демонстрираха респект към Атанас през цялото време, но накрая му биха шута безапелационно. Едва ли е изненада, че най-странните думи бяха на Мария Илиева.

„От двама ви Наско е по-добрият певец, но аз гласувам за Георги.“ – каза изпълнителката на „Нищо“.

Атанас Ловчинов се прочу още в кастингите на X Factor, когато вдигна публиката с рок парче. В миналото Наско е имал успехи в музиката, като дори е бил част от група. В последствие обаче се отказва от тази кариера в името на брака си, тъй като жена му не го подкрепя в това му начинание и е на път да го напусне. Точно тази жена нашумя и в X Factor, тъй като Наско непрестанно споделяше какво му готви и че вече го подкрепя в музиката.

Битката в X Factor става все по-голяма, защото участниците вече останаха едва девет. Не може да не прави впечатление обаче тенденциозното отношение на журито. От известно време към Атанас имаше само критики и сякаш се чувстваше, че ще отпада скоро. Неговото пеене не се бе променило от онези концерти, в които бе превъзнасян, но въпреки това журито започна да го критикува, което поставя съмнения около истинността на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “X Factor се прости с най-възрастния си участник”

  1. siso

    Ное. 23. 2014

    Ne vijdate li-naglasena rabota……….

Добавете коментар