Галена Великова е като машина: В четвъртия месец, с дъщеря на годинка, пет школи и още един „Денсинг старс”

Галена Великова е в очакване на щъркела отново!

Прекрасната дама, която познаваме от всички танцови формати у нас и в Гърция, е на път да подари братче или сестричка на дъщеря си Касиани, научи kliuki.bg. Бебето на Галена Великова се роди преди повече от година, но ентусиазираната й майка е бременна отново.

Най-чаровната в журито на Dancing stars вече е в четвъртия месец, но за разлика от първия път не го крие като строго конфиденциална информация.

[caption id="attachment_329940" align="aligncenter" width="300"]Галена Великова е бременна Първата бременност на Галена Великова беше под строга тайна[/caption]

Галена Великова и мъжът й Константинос отпразнуваха преди два месеца първия рожден ден на своята Кейси (както галено я наричат). Танцьорката сподели: “Чувствам се развълнувана и с нетърпение очаквам да прегърна втората си рожба", разказват от "Български новини".

[caption id="attachment_329941" align="aligncenter" width="180"]Но пък беше особено прекрасна бременна Но пък беше особено прекрасна бременна[/caption]

Тя е на 38-години и е омъжена за своя грък от 17 години. През това време обаче е живаля в цяла въртележка от работа. Съпрузите са създали пет танцови училища. Освен това Галена Великова е пълноправен член на Международната асоциация на учителите по танци. Да не говорим пък журирането на Dancing Stars! Наследникът се отлагаше доста време, но сега е готова да посрещне предизвикателството да отгледа две деца с малка разлика.

В тежката работа разчита не на бавачки, а като повечето българки разчита на бабите. Майката на Галена Великова е до Касиани, когато красавицата ръководи школите си. В момента тече поредния сезон на гръцкия Dancing stars, който няма как да мине без лъчезарното й присъствие.

Ако българските им колеги не искат да я изгубят за новия сезон, трябва да побързат с организацията или да го отложат за зимата на 2015-та. През лятото на следващата Галена Великова ще се радва на новото бебче и кака му и няма да й е до танците на непохватните ни звезди.