Постъпката на Асен Блатечки се разигра пред очите на десетки свидетели!

Десетки хора станаха свидетели на неочаквана и абсурдна ситуация по време на премиерата на филма "Съдилището", главна роля в който изпълнява Асен Блатечки. Актьорът пристигна на събитието в столичен мол с малко закъснение, тъй като бе претърпял пътен инцидент - за щастие без сериозни последици. "Инцидентът", който се разигра по време на премиерата обаче, втрещи присъстващите.

Главни действащи лица в него бяха Асен Блатечки и родилката Диляна Попова, която преди броени месеци дари актьора със сина им Борил. Красивата манекенка присъстваше на премиерата, но не бе заела местата за вип персоните и близките на актьорите, а стоеше на четвъртия ред заедно със свои приятелки.

[caption id="attachment_329946" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки се държа недопустимо и обидно с Диляна Попова[/caption]

Нечувана бе реакцията на Асен Блатечки, когато пристигна на премиерата. Без да погледне дори веднъж към Диляна Попова, той зае място далечно от нейното, а след представянето си на сцената заедно с режисьора и екипа на филма, се впусна в разговори със всеки друг, но не и с Диляна Попова. Красавицата сякаш не съществуваше за него.

Диляна Попова се опитваше да бъде усмихната през цялото време и бурно ръкопляскаше на половинката си, но след премиерата си тръгна почти моментално. "Ами какво да прави там?! Асен не я удостои дори с поглед, камо ли да я прегърне и да я представи официално на хората. Разбираме да не искат излишен медиен шум, но той така или иначе е факт, защото детето им не може да остане скрито. Всички знаят за връзката им и да продължава да се прави на ударен, не му прави чест", коментираха част от присъстващите в залата.

[caption id="attachment_329947" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова бе запратена на четвъртия ред, а Асен Блатечки не размени и поглед с нея, камо ли дума Диляна Попова бе запратена на четвъртия ред, а Асен Блатечки не размени и поглед с нея, камо ли дума[/caption]

Няколко часа след премиерата Асен Блатечки неуморно раздаваше автографи и се снимаше с феновете си, докато Диляна Попова отдавна си беше тръгнала. Дали след това актьорът се е прибрал при нея, или е предпочел да си почине при Катерина Горанова и дъщеря си, не е ясно. Пренебрежението му към родилката Диляна Попова обаче граничеше с простащина, категорични са свидетели на унизителното изживяване на красавицата.

[caption id="attachment_329949" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки на премиерата на филма си Асен Блатечки на премиерата на филма си[/caption]

Наистина е любопитно защо Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да се държат като непознати и кой от двамата е инициатор на тази идея.