Чудо: Виж приказния дом на Илиана Раева и Наско Сираков! (СНИМКИ)

2

Илиана Раева и Наско Сираков живеят в истинска приказка, домът им впечатлява!

Златното момиче Илиана Раева и Наско Сираков живеят в истинска приказка. Домът им е един от най-разкошните в цялата страна, а във всяко кътче от него си личи ръката и вкуса на стопанката му. Вчера Илиана Раева сама повдигна завесата и публикува снимки от своя семеен рай в страницата си във Фейсбук. А приятели и почитатели нямаше как да не ахнат от възхита.

Илиана Раева
Илиана Раева е невероятна домакиня и жена със стил

Къщата на Илиана Раева е обзаведена с изключителен стил и вкус. Тя е просторна, светла и широка, а огромната й градина е наистина зашеметяваща. Често пъти самата Илиана Раева е признавала, че обожава да си стои у дома и може да прекара там със седмици, когато е свободна от ангажименти. И как не, при целия този разкош…

Повод за това Илиана Раева да повдигне завесата на дома си, бе тържествена вечеря, която тя даде в дома си за близки приятели. И, разбира се, не пропусна да отбележи каква прекрасна домакиня е и как сама е приготвила разкошната трапеза, заедно с менюто – супа, основно ястие и десерт – създадени от нея до последната капка.

Припомняме, че Илиана Раева и бившият национал Наско Сираков са една от най-стабилните двойки в България. Двамата са заедно от дълги години, имат две прекрасни дъщери и нито веднъж не са давали поводи на жълтите вестници да изфабрикуват някоя тяхна раздяла, изневяра или развод.

Наско Сираков е случил на съпруга
Наско Сираков е случил на съпруга
Семейното гнездо на двойката
Семейното гнездо на двойката

„С Наско винаги много сме се ревнували, а моята ревност е достигала болестни състояния. Какво ли не съм правила като млада – изхвърляла съм му дрехите през терасата, замеряла съм го с буркани с туршия и лютеница, крещяла съм до Бога. Бясно ревнива бях, макар че и той трудно ми отстъпваше. Но това беше преди доста години. Днес вече сме остарели, помъдрели и отлично знаем кой какъв е – доверието ми в Наско Сираков е повече от сто процента, много повече“, категорична е Илиана Раева.

Истинска приказка от 1001 нощ
Истинска приказка от 1001 нощ
Трапеза за чудо и приказ
Трапеза за чудо и приказ

Двамата със съпруга й признават, че вече мечтаят и очакват само едно – да задомят щастливо двете си дъщери и да станат баба и дядо. А Илиана Раева споделя, че иска около себе си поне 4-5 малчугана, които да тичат на воля в просторната им градина. Близките и приятелите им го пожелават.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. илиян казва

    ЖИВОТА е само ЕДИН. Ако можеш изживей го без да пречиш на другите. Тогава ще бъдещ истински ЩАСЛИВ. Успех.

  2. krassimira казва

    Jiveyte krasivo semeystvo i se obichayte…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.