Емануела отива да бременее на рахат в някой от дворците на Диневи, а мъжът на бившата й кума се вее по кръчмите

Емануела напусна сцената снощи.

За враговете на чалгата обаче ще кажем, че кандидат-снахата на брат Динев е на принципа на Данчето Христова: „Ще продължавам да пееееееяяяяяяяя!”. Емануела просто се оттегля, за да изкара последните месеци на бременността си на тихо, спокойно, далеч от стрес и цигарен дим, научи kliuki.bg.

Певицата избра заведението на Коцето, за да се сбогува с феновете. Ние, освен леко и успешно раждане, можем само да пожелаем на всяка дама „в очакване” да изглежда като Емануела. Независимо от живота на колела, емоциите и дори слуховете, че се е разделила с таткото на бебето, бъдещата майка изглежда просто впечатляващо. Не е наддала сериозни килограми, а с коремчето и специално избрания стайлинг прилича на истински ангел.

[caption id="attachment_329963" align="aligncenter" width="200"]Само коремчето я издава... Само коремчето я издава...[/caption]

emanuela 2

[caption id="attachment_329965" align="aligncenter" width="200"]Сияйна! Така би трябвало да изглежда всяка бременна жена Сияйна! Така би трябвало да изглежда всяка бременна жена[/caption]

Може би по тази причина, откакто бременее, не е загубила фенове. А неформален председател на фенклуба й се оказа...наш Тачо „Калканджиев”. Мъжът на Жени стоя на първа линия и предвид червените бузки, можем да съдим, че все пак се е добрал до бирата си...в сериозно количество!

[caption id="attachment_329966" align="aligncenter" width="300"]Тачо бой няма да яде! Това е просто комплимент за бременната екс-кумица! Тачо бой няма да яде! Това е просто комплимент за бременната екс-кумица![/caption]

Като придобил популярност, Тачко остави фотографите да го снимат, докато праща въздушни целувки на Емануела, нищо че се водят роднини. Жени Калканджиева беше кума на певицата. Модната шефка я венча с втория й съпруг – Никола, докато бяха в „Къртицата”.

Калканджиеви – Мнови обаче са доста либерално семейство, както разбрахме. За Тачо няма опасност да го бият с точилката като се прибере. Емануела пък може да се теши с прекрасните си снимки, докато очаква появата на втория си син.