Непростимо: Виж какво направи Кали със сина си! (шокиращи разкрития + снимки)

Непростимо: Виж какво направи Кали със сина си! (шокиращи разкрития + снимки)
3.8 (76.67%) 6 votes

Кали се сцепи да тръби колко добра майка е в Къщата на Вип Брадър, но истината се оказа друга!

Певицата Кали, която през целия си престой в Къщата на Вип Брадър се изкили да тръби колко добър родител е и какви морални ценности изповядва, потресе цялата страна с това, което направи с 14-годишния си син Георги. Момчето, което все повече прилича на бившия любовник на Кали – Жоро Илиев, втрещи десетки посетители на столичен клуб с… пиенето си.

Не, малкият не пиеше газирано, мляко или дори кафе, а обръщаше цели водни чаши с уиски. Потресаващото е, че чашите бяха наливани от собствената му майка Кали и доведеният му баща Владо. Кадрите бяха заснети от репортери на вестник „Всеки ден“ и обиколиха страната за шок и ужас на читателите.

Кали

Кали наля цели три чаши с уиски и ги даде на сина си

На снимката ясно се вижда ухилената до уши Кали, която реши, че мястото на сина й е на турнир по Генерал, където гъмжи от мацки в евино облекло и подпийнали мъже. Ако беше само това – иди-дойди! Кали обаче лично поеше 14-годишния Георги с огнена течност, а момчето обърна цели три чаши пред очите на смаяните клиенти в заведението.

Върхът на куриоза бе, че дори след три пресушени чаши с марково уиски, тийнейджърът не показа видими симптоми на замайване. „Стига, бе! Вижте го как пие и сякаш нищо му няма. Това момченце явно е свикнало да си пийва, в противен случай няма как да не му се врътне главата от толкова уиски. Каква майка е тази жена?!“, не издържаха и започнаха да обсъждат клиенти по масите.

От вестник Всеки ден документираха истината в снимки

От вестник Всеки ден документираха истината в снимки

Дори самата Жени Калканджиева, която присъстваше на турнира заедно с Ива Екимова и приятеля й Петрозар, често пъти мяташе ококорени очи към Кали и сина й, но не посмя да повдигне въпроса от неудобство и защото няма право да се меси в начина на възпитание на Кали съм сина й.

Случилото се на турнира обаче за пореден път поставя доста въпроси за размисъл около истинското лице на чалга певицата Кали и истинността на твърденията й за разума, интелекта и дълбокия морал, който притежава – според собствените й думи, естествено…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар