Крисия Тодорова ще зареже Слави Трифонов!

Ангелогласната Крисия Тодорова от Разград ще се откаже от своя откривател и защитник, гологлавия шоумен. Малката Крисия спечели невероятен успех за България на детския вариант на Евровизия в Малта с песента „Планетата на децата”, под акомпанимента на виртуозните пианисти, братята Хасан и Ибрахим. Триото бе гледано от повече българи, отколкото която и да е футболна среща от висшата лига.

10-годишното момиче, което омагьоса България, след победата си на международния конкурс в Малта може да зареже своя покровител, водещия на „Шоуто на Слави”. Причината е, че много западни музикални компании, омагьосани от божествения талант на малката чаровница са готови да подпишат дългосрочни договори с нея, пише в „Час пик”.

[caption id="attachment_329977" align="alignright" width="300"]Ще се сбогува ли Крисия със Слави? Ще се сбогува ли Крисия със Слави?[/caption]

На световната сцена я изпрати Слави Трифонов, той плати и голяма част от разходите по представянето на Крисия и близнаците в Малта. Но след нейната умопомрачителна изява няколко международни компании са проявили заслужен интерес към талантливото момиче. Ако Крисия сключи договор с някоя от тях, ще трябва да прекъсне ангажимента си с покровителя си, гологлавия шоумен.

Още докато Крисия беше в Малта, нейния придружител Евгени Димитров-Маестрото е разговарял с няколко музикални компании от Великобритания. Представителите на Острова са поискали малката певица да стане част от техния каталог. Ако се стигне до споразумение това означава, че Крисия трябва да прекрати договора си със своя продуцент Слави Трифонов. Певицата може и да има телевизионни изяви в шоуто на Дългия, само ако новите й работодатели се съгласят тя да се изявява и на роден ефир, разбра Kluiki.bg. 

Топката остава в ръцете на Крисия и нейните родители. От „лагера” на Крисия обаче са на мнение, че засега ще се въздържат от международни изяви. На първо време зашеметяващата чаровница с божествен глас първо трябва да завърши образованието си. И са й напълно достатъчни телевизионните и останалите изяви, както и участието й в „Шоуто на Слави”.