Уош МС се е скарал жестоко с жената до него веднага след гостуването си при Гала!

Не се отрази добре на Уош МС участието му в "На кафе" тази сутрин. Рапърът направи грешката да разкрие своя тайна, която е пазел като очите си даже по време на "ВИП Брадър". Оказва се, че Стефан Иванов е обвързан, но приятелката му му е забранила да споменава за нея в шоуто. След гостуването си при Гала обаче рапърът може и вече да не бъде обвързан, защото любимата му му е вдигнала луд скандал по телефона, научи Kliuki.bg.

"Нали ти забраних да казваш за мен. Не трябваше да се знае, че имаш приятелка. Сега ще ни разкрият още при първото ни излизане заедно. Предупредих те, че ще е краят, ако кажеш нещо. Не очаквах да го направиш след шоуто." - беснеела възлюбената на Уош МС.

[caption id="attachment_329980" align="alignright" width="300" class=" "]Предаването на Гала съсипа Уош МС Предаването на Гала съсипа Уош МС[/caption]

При тези думи рапърът не е знаел на кой свят се намира. Той се е почувствал съсипан, защото връзката му може да се изпари заради едно изявление по телевизията. В момента Уош е много уплашен за любовта си, тъй като слуховете твърдят, че приятелката му е по-голяма от него, с влиятелна кариера и не си поплюва.

Всъщност синът на Иван Иванов не е казал името на жената до него, нито нещо повече за нея, но явно любимата му не е искала изобщо да се знае за връзката им. Според запознати обаче тя е набрала много на Уош още при влизането му в Къщата, чувайки във визитката му, че още обича бившата си Луиза Григорова. От доста време сегашната му приятелка се борела с "призрака" на звездата от "Стъклен дом", а накрая рапърът го изтърсил пред цяла България.

"Всеки път, в който са в леглото, тя е измъчвана от съмнения, защото вижда татуираните букви с името на Луиза по Уош. Не знам защо не заличи този татус, но това явно говори много за остатъчните му чувства към актрисата." - разкрива приятел на рапъра.

Уош МС е на 30 години, но се държи все едно е тийнейджър. В Къщата той изрече доста мъдри слова, но се оказа, че Стефан е голям женкар. Той почти не оставал без половинка до себе си.