Влади Въргала е под силен стрес

Актьорът Влади Въргала не успя да си вземе хонорара от ВИП Брадър. Преди това режисьора изпищя, че не е получил никакъв бонус от продуцентите на шоуто. Въпреки че стана шампион в този сезон на едно от най-гледаното реалите по Нова телевизия. Владислав Карамфилов-Влади Въргала остана без лев от шоуто, макар че си скъса нервите цели два месеца там. И бе изолиран от света и от най-любимите си хора навън. Но каква бе изненадата му и то неприятна, когато излезна навън, без пари. Влади Въргала не успя да си прибере хонорара от продуцентите на ВИП Брадър. Причината, че кредиторите веднага му дръпнали парите, щом постъпили в сметките на артиста, пише Пик .

[caption id="attachment_329983" align="alignright" width="300"]Влади Въргала излезе от ВИП Брадър без пари Влади Въргала излезе от ВИП Брадър без пари[/caption]

Влади Въргала на няколко пъти си събирал багажа, особено след непоносимите кавги с Камелия Воче, и искал да напуска. Но само защото бил дал дума на съпругата си и заради дълговете си към банката, той стискал зъби и останал, доверяват бившите му съквартиранти. Режисьорът знаел, че няма да се порадва на трудно спечелените си пари, защото те веднага щели да потънат, за да погасяват борчовете му, доверяват близки до финансовите му дела. За това Влади споделил и на някои от по-доверените си авери в Къщата на Големия брат.

Заради финансовия си хал той разкрил и най-съкровените си тайни. Залитането към чашката, тежката болест, залагането на семейното жилище заради идеята си да спонсорира филма си, всичко това било така. Но понажежил драмите си в брака, за да бъде съжаляван и аудиторията да го остави по-дълго вътре. Така Влади Въргала имал шанс да вземе повече пари от реалите формата, които в случая му били жизнено необходими, научи Kluiki.bg.

Влади Въргала си признал навън, че малко преувеличил за проблемите със съпругата му Силвия. Нещата не били чак толкова черни между тях, дори напротив. Благоверната му и този път, както и при всички останали щуротии на мъжа й била зад гърба му. И въпреки тревогите, и трудностите при, тях те се обичали и били сплотени дори повече от преди. Засега покрив над главата семейството му имало, а хонорара от играта малко поотслабил примката около врата на Влади Въргала.

!