Какво загуби Невена Цонева с музикалната си победа преди години в музикалният формат "Мюзик Айдъл"?!

Макар че стана победител, подписа договор в компанията, ръководена от продуцента Саня Армутлиева, която в момента отново е ментор и жури в друг музикален формат, Невена Цонева, въпреки музикалния си талант и прекрасен глас, не можа да направи кариера. Излезе един нейн албум, с няколко добри песни, а след това тя потъна в забрава.

[caption id="attachment_330009" align="alignright" width="300" class=" "]Явно талантът не е достатъчен, за да се развива човек с музика Явно талантът не е достатъчен, за да се развива човек с музика в България[/caption]

Но както се пише и в сайта "Площад Сладейков", след като вече години се точи делото между нея и компанията "Вирджиния рекордс", което отсъди около 12 хиляди лева в полза на изпълнителката, но все още Невена не може да получи заслуженото от нея, какво друго остава на младата певица, освен да опита отново да извърви дългия път към музикалната сцена и по трудния начин.

Ето защо сега имаме удоволствието да гледаме и слушаме гласовитата Невена Цонева в музикалното предаването "Гласът на България". Разбира се, така пък другите по-малко популярни изпълнители, устремени към победата и също много талантливи, са доста ощетени, защото много от тях са непознати за масовия зрител, но пък залогът за Невена Цонева е много по-голям, защото тя е позната на аудиторията и ако не стигне напред, това може да спъне съвсем крехката й сценична кариера.

[caption id="attachment_330007" align="alignleft" width="300" class=" "]Какво загуби Невена Цонева от победата си Какво загуби Невена Цонева от музикалната си победата[/caption]

Все пак е факт, че певицата Невена Цонева не получи подобаващото й се след състезанието, което спечели, както се случва и с много други музиканти, българи. Жалко е колко трудно може да се реализира човек с изкуство в нашата страна, особено с музика, а талантливите българи са много и са принудени, за жалост, да се занимават с друга успоредна дейност, за да могат да правят музика, забелязва Kliuki.bg.

Насладете се на едно от изпълненията, които изстреляха Невена Цонева към върха на "Мюзик Айдъл"!