Мария Илиева отнесе жестока доза подигравки в интернет! За пореден път се гаврят с нея!

Горката Мария Илиева продължава да бъде иронизирана и подигравана от най-различни хора. Този път един от тях си е направил труда да заснеме как певицата реагира на изпълненията в X Factor. Физиономиите, които Илиева прави, са наистина смешни и целят да я злепоставят.

От известно време Мария Илиева е ненавиждана от доста хора, а главната причина се състои в некомпетентните коментари и оценки, които дава в X Factor. Още е пресен споменът за скандала с Мирян Костадинов, който уж нямаше да вълнува хората, както тя каза, а в момента е един от най-харесваните участници в шоуто.

[caption id="attachment_330020" align="alignright" width="300" class=" "]Мария Илиева наистина разсмива с тази си поза на лицето Мария Илиева наистина разсмива с тази си поза на лицето[/caption]

Мария Илиева обаче си навлече гнева на много българи далеч преди началото на X Factor 2014. Дуетът й с Криско, носещ името "Видимо доволни", стана огромен хит, но доста от хората, имащи се за моралисти, се обявиха против него заради текста. Стигна се дотам, че СЕМ забрани песента и в момента тя върви главно в интернет пространството и дискотеките.

[caption id="attachment_330021" align="alignleft" width="300" class=" "]Физиономия на Мария Илиева, която предизвиква смях Физиономия на Мария Илиева, която предизвиква смях[/caption]

Всичко това много повлия на общественото мнение за Мария Илиева. От уважавана певица тя се превърна в жена, която търпи критики и подигравки. Като добавим и авантюрата й с доста по-младия Иво Аръков, за която се говореше много във "ВИП Брадър", става ясно, че на Мария вече не се гледа със същите очи като преди.

[caption id="attachment_330023" align="alignright" width="269" class=" "]Мария Илиева явно духа, но по доста странен начин Мария Илиева явно духа, но по доста странен начин[/caption]

Kliuki.bg продължава да следи най-интересните моменти от живота и публичните изяви на известните личности. Мария Илиева се води за една от най-големите звезди у нас. Дали тези снимки и изобщо тяхната поява го доказва?!