Бомба: Елена Кучкова разкри неподозирана истина!

Бомба: Елена Кучкова разкри неподозирана истина!
5 (100%) 4 votes

Елена Кучкова за пръв път проговори по-обстойно за мъжа до себе си!

Плеймейтката Елена Кучкова проговори за човека до себе си, по-откровено и подробно от когато и да било. Русокосата красавица разкри дори, че вече мисли за сватба с приятеля си и за деца. Ако решат да се оженят обаче, това задължително щяло да се случи тайно. „Не ми харесват тежките сватби с по 150-200 човека, много от които дори не познаваш. Идват да се наядат и напият – тези работи не са ми по вкуса, затова ако се омъжа, това ще стане тайно и само пред десетина гости“, коментира Елена Кучкова.

Красавицата призна, че на няколко пъти вече се е замисляла за деца и се чувства все по-готова да стане майка. Иска обаче да даде още малко време на кариерата си, защото според нея визията е до време – минеш ли 28 години, трябва да се насочиш към нещо друго.

Елена Кучкова

Елена Кучкова иска да се омъжи тайно

Запитана дали смята, че мъжът до нея е достоен да стане баща на децата й, Елена Кучкова е твърдо убедена, че тъкмо той е човекът. Тя сподели, че политикът, с когото има връзка от известно време, е по-голям от нея с 14 години и вече е бил женен. „Той има едно дете, но е разведен отдавна и държа да уточня, че не се е развел заради мен. Ние тогава дори още не се познавахме. Просто това е бил един от онези бракове, които нямат бъдеще и които се рушат единствено отвътре, а не отвън“, разкрива Елена Кучкова.

Тя разказа, че докато е била в Къщата на Вип Брадър, приятелят й всеки ден ходил у тях и затрупвал стаята й с цветя. Когато се върнала у дома си, Елена Кучкова заварила цели 65 букета в стаята си – по един за всеки ден, когато е била в шоуто.

„Някои букети бяха вече поувехнали, други съвсем свежи. Той е ходил всеки ден, подменял ги е и е искал да ме зарадва като се прибера. Това е един от най-милите и романтични жестове, които съм получавала. Затова го обичам толкова, защото е мил, предан и с голямо сърце“, хвали се Елена Кучкова.

Що се отнася до клюките за свалката й с Иво Аръков в Къщата на Вип Брадър и предположенията, че ще зареже приятеля си, за да се събере с бившия на Мика Стоичкова, Елена Кучкова категорично отрича всичко по темата. Тя признава, че с Иво Аръков са били в напълно нормални приятелски отношения в шоуто и че тя не гледа на него като на мъж, а по-скоро като на брат.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Елена Кучкова разкри неподозирана истина!”

  1. Име (задължително)

    Ное. 23. 2014

    аман от шантажи ха ха ха хпа

  2. Pupe

    Ное. 23. 2014

    mnogo mi aresva

Добавете коментар