Влади Въргала с болка призна за раздялата си със Силвия, а думите му натъжиха всички!

Победителят във Вип Брадър 2014 Влади Въргала спечели любовта и подкрепата на зрителите, но изгуби битката за любовта на съпругата си Силвия, която е взела решение да го напусне и да продължи по пътя си сама. За краха на семейството си признал самият Влади Въргала пред свои близки приятели като заявил, че в момента той е "цар без царство, съпруг без съпруга, баща без деца и богаташ без стотинка".

Тези силни думи на Влади Въргала са изпълнени с много болка и доказват, че опитите му да заздрави връзката си със Силвия и да спаси брака си, са се увенчали с неуспех. Вероятността Силвия да поиска официално развод от Влади Въргала е повече от голяма, а техни приятели са убедени, че зад всичко това стои не само неразумната постъпка на Влади Въргала и ипотеката на апартамента му, но и фактът, че Силвия има до себе си друг мъж, на когото държи.

[caption id="attachment_330045" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала не иска да приеме, че изгуби съпругата си Силвия[/caption]

"Силвия винаги е подкрепяла Влади Въргала през годините и го е чакала кротко у дома, докато той е снимал филми, правел е телевизионни предавания или е обикалял страната по турнета. Силвия е страшно скромна жена, която никога не е парадирала с известността на мъжа си и никога не е искала да се показва по светски събития или предавания. Влади обаче я изгуби. Първо бяха проблемите му с алкохола, а после рискът да остави семейството си без апартамент и на улицата. Малко любови биха издържали всички тези неприятности, а тяхната явно не успя", коментират познати на Влади Въргала и Силвия.

Припомняме, че очевидци разкриха, че Силвия има връзка с доста по-възрастен от нея бизнесмен, който много помагал на семейството й докато Влади Въргала беше в Къщата на Вип Брадър.

Любовникът на Силвия дори редовно погасявал задълженията на фамилията към банката и това било единствената причина Влади Въргала да спасява апартамента си, който рискувал да му бъде отнет на няколко пъти. Сега обаче, ако Силвия го напусне и поиска развод, жилището така или иначе ще остане на нея и децата. А Влади Въргала ще бъде принуден да се спасява от истинска мизерия и тепърва да търси покрив над главата си.