Лилия Маравиля с необичайно хоби

Лилия Маравиля с необичайно хоби
5 (100%) 6 votes

Лилия Маравиля с необичайно хоби – чаровната актриса на Театър „София“ поддържа форма със спорт, но не друг, а бокс.

Русокосата чаровница наскоро е открила този спорт, в който, както твърди тя, се е влюбила още от първото посещение на ринга. Лилия поддържала форма с фитнес, но по съвет на близка приятелка, която била и съпруга на републиканския ни шампион Валентин Давидов, актрисата опитала да тренира при него. Още щом влязла в залата с дъщеря си Паола, красавицата Лилия Маравиля се влюбила в този силов и доста мъжки спорт, пишат и от изданието „Блиц“.

Две красиви актриси от популярния сериал на БНТ - "Под прикритие"

Две красиви актриси от популярния сериал на БНТ – „Под прикритие“

Но освен силни момчета в залата за бокс, Лилия Маравиля често срещала и много творци – балерина, други свои колеги. Примерно Орлин Павлов, който също се тренирал от Давидов, там с Лилия Маравиля обменили много опит.

Лилия Маравиля с необичайно хоби

Лилия Маравиля с необичайно хоби

Познаваме Лилия като крехка и чаровна дама, но явно скритата си страна тя показва като едно друго свое лице, защото според очевидци дамата много бързо напредвала в бокса и имала истински талант за този специфичен спорт. Все пак боксът причинява и доста травми, а Маравиля постоянно е на показ и трябва да изглежда добре в своята професия. Затова тя много внимава като начинаеща да не се нарани сериозно, но когато един човек започва с този спорт, трябва да знае, че всеки грешен удар е доста тежък, независимо  от ръкавиците, които се ползват.

Любимата ни българска актриса тренира и се поддържа с интересен и неочакван избор на спорт - бокс

Любимата ни българска актриса тренира и се поддържа с интересен и неочакван избор на спорт – бокс

Последната популярна роля на Лилия Маравиля беше в получилия голяма слава и зрителска аудитория сериал на БНТ – „Под прикритие“. Филм, който беше високо оценен не само у нас, но и из света, след като получи редица отличия и високи оценки, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лилия Маравиля с необичайно хоби”

  1. тъп4о

    Ное. 23. 2014

    от кой етнос е тая

Добавете коментар