Жени Калканджиева: Тачо ме награби пред всички в киното

Жени Калканджиева: Тачо ме награби пред всички в киното
5 (100%) 5 votes

Жени Калканджиева призна как е започнало всичко със Стефан Манов – Тачо!

Началото на Жени Калканджиева с Тачо е било бурно и вълнуващо. Манекенката сподели пред Сашо Диков кога за първи път са почувствали страстта помежду им и са усъмнали в леглото. Срещата, след която се е случило, е започнала в кино, където Стефан Манов е завел Жени да гледат испански филм, разбра Kliuki.bg.

„Заведе ме на кино и там се целунахме за пръв път по-страстно, с опипване и всичко останало. Събрахме погледите на останалите в киното. Той ме награби пред всички. Прекарахме супер.“ – каза Жени Калканджиева.

Звездата на „ВИП Брадър 2014“ сподели още, че точно преди година е била решена да приключи брака си с Тачо, но с течение на времето някак е простила на мъжа си за онази негова измяна със Зорница Линдарева.

Жени Калканджиева с откровения за Тачо

Жени Калканджиева с откровения за Тачо

„Реагирах първосигнално, когато обявих, че ще се развеждам. Грешката ми беше, че го казах публично, а трябваше известно време да помисля и тогава да взимам някакви решения. Аз не мразя Зорница, тя не ми е никаква, за да очаквам да има някаква честност спрямо мен. Много от съквартирантите в Къщата не разбираха как така я приемам, но те не виждат нещата през моите очи.“ – смята Жени Калканджиева.

Проблемите между Мис България 1995 и нейния съпруг станаха обществено достояние, но причината за това е финансова. Те били влезли във „ВИП Брадър“ само заради парите, въпреки че звучи твърде грозно.

„Тачо много мрази прожекторите и камерите. Той не искаше да се показва публично, но аз го накарах, защото това щеше да му помогне да осъществи мечтата си за нов бизнес. Участието в едно такова шоу помага финансово на всеки, особено на по-известните, които не търсят вече слава, тъй като я имат. Исках да помогна на семейството с влизането в Къщата.“ – разкри още възлюбената на Стефан Манов.

В края на предаването дори малкият Жорко – синът на Жени и Тачо, се появи, но се изплаши от Сашо Диков и отново изчезна. Може да се каже обаче, че момченцето прилича много на Калканджиева.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Жени Калканджиева: Тачо ме награби пред всички в киното”

  1. тъп4о

    Ное. 23. 2014

    тая позастаряла и обедняла мутреса ми емн противна

  2. bata

    Ное. 24. 2014

    men puk me draznjat tupite i luji.misli si 4e vsi4ki za glupavi i ne pazbirat 4e luje.

Добавете коментар