Нечувано разкритие за Ели Гигова втрещи всички! (сама го призна)

Нечувано разкритие за Ели Гигова втрещи всички! (сама го призна)
5 (100%) 1 vote

Ели Гигова разкри за себе си неща, които шокираха дори близките й приятели!

Милионерската щерка Ели Гигова бе най-тихият съквартирант в Къщата на Вип Брадър. През двата месеца, които прекара в шоуто, дъщерята на Николай Гигов си остана загадка за цяла България и не обели и дума за себе си. Днес обаче, седмица след излизането й на свобода, Ели Гигова проговори. И разкри за себе си истина, която втрещи и най-близките й приятели.

Красивата брюнетка призна, че е индигово дете. Невероятно, но това са точните й думи. Ели Гигова сподели, че още от малка се чувства по-особена от останалите и го обяснява точно с факта, че е индигово дете. На практика тя притежавала повечето от характеристиките и качествата, определящи въпросното състояние.

Ели Гигова

Ели Гигова вярва, че е индигово дете

„Дълбоко вярвам, че съм точно това – индигово дете. Те се отличават с крайната си свободолюбивост и това, че не търпят да бъдат зависими от каквото и да е – дори от брак и съжителство с някого. Точно това плаши и мен винаги, когато помисля за сватба и нормален съпружески живот. Не знам какъв трябва да е човекът, който ще ме накара да се престраша и да надена оковите, след като изпитвам ужас само от мисълта за подобен ход“, разкри Ели Гигова, която призна и друго свое вярване.

Милионерската дъщеря е дълбоко убедена в съществуването на прераждането и неколкократно през живота си се убеждавала реално в неговата истинност. Тя дори призна, че знае каква е била в миналия си живот, но пожела да го запази в тайна. Нещо повече – Ели Гигова смята да се отдаде по-сериозно на хобито си – астрология и нумерология, а за свой учител е избрала Алена.

„Вярвам в съдбата и в поговорката, че ако искаш да разсмееш Господ, трябва само да му разкажеш за плановете си. Затова и съм човек, който не планира нищо през живота си. Винаги, когато съм го правила, нещо се е случвало и нещата са се проваляли с трясък. Човек е само прашинка във Вселената и всеки от нас има своя предначертан път – просто трябва да го следваме“, убедена е Ели Гигова. И твърди, че няма да се откаже от вярванията си, дори и всички да я обявят за откачена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нечувано разкритие за Ели Гигова втрещи всички! (сама го призна)”

  1. Име (задължително)

    Ное. 24. 2014

    не е добре с главата чука и аванса ха ха ха

  2. ДАНИабв

    Ное. 24. 2014

    Дете индиго е нещо сьвсем различно , а тя едва ли е детеиндиго.

Добавете коментар