Гала постъпи отвратително като унизи Зейнеб, но причината за това е много по-дълбока!

Война между приятелки, или по-скоро бивши приятелки - това се разигра между Гала и Зейнеб днес, разкриха служители в Нова телевизия. Скандалът избухнал, когато Гала се присмя на Зейнеб пред очите на зрителите, докато я беше изпратила да студува на покрива на Къщата в Нови хан и да дебне съквартирантите от Биг Брадър Ол Старс.

В продължение на часове Зейнеб висеше на студа в очакване на Годо, тъй като разбираемо, съквартирантите си седяха на топло в Къщата. Не само студът обаче мъчеше младата и атрактивна репортерка на Гала, а и отвратителната смрад, разнасяща се от бунището за звезди под носа й. Вместо да й съчувства обаче, Гала не престана да се присмива и да се хвали как пък тя била привилегирована да се намира в топлото и уютно студио.

[caption id="attachment_330107" align="alignright" width="300"]Гала Гала трепери заради възможността Зейнеб да седне на мястото й[/caption]

Според служители на Нова телевизия обаче, всичко това щеше да е смешно и безобидно ако Гала не го била направила нарочно. "Отношенията между Гала и Зейнеб от доста време са се променили. Зейнеб е страшно мил и толерантен човек, но днешната постъпка на Гала й дойде в повече, защото тя отдавна се е сблъскала със завистта и интригантството й. Работата е там, че Гала използва всеки удобен случай да предаде или злепостави Зейнеб. А причината е, че се страхува от нея и трепери да не би Зейнеб да я измести", разкриха свидетели на отношенията между двете.

Оказва се, че колкото и добре да върви предаването на Гала "На кафе", то вече чукна десет годинки и ръководството на Нова телевизия все по-често мислело за промяна. Плъзнали и слухове, че смяна на водещата и промяна на концепцията като цяло ще се отрази добре на предаването, а спряганата за заместничка на Гала била точно лъчезарната и свежа Зейнеб.

"Хората харесват Зейнеб и това е нормално. Колкото и да се старае, в един момент Гала ще отиде в нафталина и това е нормално. Все пак не живеем във времето на соца, че водещите да се пенсионират на екран с чене. Най-голямата заплаха за мястото на Гала е именно Зейнеб, затова конкуренцията между двете става все по-ожесточена с всеки ден. Днешното унижение обаче, както и много други жлъчни подмятания на Гала към това момиче, са мека казано недостойни", коментират източниците от кухнята на Нова телевизия.