Людмила Захажаева се връща в шоуто на Биг Брадър Ол Старс!

Скандалната Людмила Захажаева се връща отново в шоуто на Биг Брадър тази сряда. Това поискали от продуцентите трима от играчите в Къщата. Според актрисата Катето Евро и внука на Първия- Малък Тошко, както и актьора Боби Турбото забавата щяла да е пълна, ако към тях се присъедини и устатата майка на мадам „Сигнално жълто” Людмила Захажаева, пише Пик.

След като продуцентите ги оставиха без храна и пиене, те решили да не мрънкат, както предишните съквартиранти от ВИП Брадър и да не вдигат крясъци до Бога, а да си намерят алтернативно занимание. Тримата единодушно си казали, че фокусът от битовизмите ще се премести, ако в Къщата влезе някоя колоритна личност. Каква по-голяма терца от учителката, която скандализира и побърка играчите в предишния сезон на реалите формата.

[caption id="attachment_330111" align="alignright" width="197"]Людмила Захажаева влиза в Къщата?! Людмила Захажаева влиза в Къщата?![/caption]

Затова те поискали при тях отново да попадне щурата рускиня Людмила Захажаева. Съквартирантите умували, че макар да е провокативна, саркастична и много заядлива, все пак с нея е интересно и смешно. Боби Турбото пък философски заключил, че въпреки негативното отношение към нея тя трябва да е много умна, понеже критиките й са винаги на място и говорят за остър ум, разбра Kluiki.bg.

Това, че има вероятност да влезе и в шоуто на Биг Брадър Ол Старс пуснала като клюка и самата Людмила Захажаева на страницата си във Фейсбук. Тя подпалила фитила, защото написала на своите почитатели да не страдат за нея, понеже още в сряда може би ще я видят пак в Къщата, но този път на Биг Брадър Ол Старс.

Първоначално Малък Тошко, Катето Евро и претенциозната Петя Буюклиева вдигнали луд скандал от новината, дори се разсърдили на продуцентите. Звездите били бесни и заплашили, че ако щурата рускиня влезе при тях и ги попилее, те ще напуснат шоуто. Но вероятно след дълбок размисъл „дяволите” се успокоили и те разбрали, че е по-добре при тях да попадне една скандалджийка, отколкото взаимно да се кълват и излагат. Още повече ако и на тях не достига яденето и пиячката, както при ВИП Брадър. Остава да видим дали слухът ще се окаже верен.