Тежък удар за Наталия Симеонова! (още разкрития + снимки)

Тежък удар за Наталия Симеонова! (още разкрития + снимки)
3.7 (73.33%) 3 votes

Наталия Симеонова знаеше, че този ден все някога може да настъпи, но се молеше да не се случи!

Феята на любовта Наталия Симеонова, която години наред прави щастливи стотици хора с предаванията си „Море от любов“ и „Предай нататък“, има нужда от помощ. Русокосата водеща изгуби усмивката и оптимизма си и буквално рухна след новината, която й съобщи бившият й съпруг Денис Ризов. А именно, че иска развод.

Преди броени дни Денис Ризов се срещнал с Наталия Симеонова и й обяснил положението – влюбен е силно в приятелката си Алекс Йорданова и иска да й предложи да му стане законна съпруга. Това бил най-тежкият удар за Наталия Симеонова, която винаги е признавала, че макар и разделени, все още силно обича Денис Ризов.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова не спираше да таи надежда, че ще се събере с Денис

Припомняме, че Наталия Симеонова трудно понесе факта, че Денис Ризов заживя на семейни начала с красивата гримьорка Алекс Йорданова. „Това бе първото момиче, с което Денис предприе по-сериозна стъпка след Наталия и е нормално да я заболи от това. Но въпреки всичко тя се надяваше, че нещата между тях може и да не потръгнат, защото познава чепатия характер на Денис. Да си го кажем честно, Наталия винаги е вярвала, че щом с Денис успяха да запазят близките си и приятелски отношения, може да дойде ден, в който да се съберат отново“, разкриват близки приятелки на Наталия Симеонова.

Това е и причината към днешна дата феята на любовта да е изпаднала в състояние на отчаяние и депресия, виждайки, че мечтите й се сриват на пух и прах. А шансовете й Денис Ризов да се събере отново с нея, са равни на нула.

Денис е лудо влюбен в Алекс и иска да се ожени за нея

Денис е лудо влюбен в Алекс и иска да се ожени за нея

За разлика от съкрушената Наталия Симеонова, бившият й Денис Ризов пък бил на върха на щастието си. „Той не ходи, той просто лети. Няма такъв доволен от живота си човек и очевидно това щастие се дължи до голяма степен на любовта му с Алекс Йорданова. Най-сложно обаче е положението на дъщеричката им, която се чуди да се радва за татко си, или да утешава майка си“, разказват близки до Наталия Симеонова.

В крайна сметка водещата на „Предай нататък“ ще бъде принудена да се съгласи и да направи най-тежката стъпка – да се разведе официално с мъжа на живота си. Още повече, че той продължава да се отнася към нея с разбиране и уважение като към най-близка приятелка. Макар че Наталия Симеонова иска нещо съвсем различно от него.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар