Вижте колко ще вземе Малък Тошко от Биг Брадър Ол Старс!

Вижте колко ще вземе Малък Тошко от Биг Брадър Ол Старс!
4.7 (93.33%) 3 votes

Малък Тошко е най-скъпоплатения участник в шоуто на Биг Брадър Ол Старс!

Известният като Малък Тошко или както е името по паспорт на внука на Първия Тодор Славков и син на Батето се е цанил най-скъпо, за да пристъпи прага на Къщата, пише Пик.
Продуцентите на реалите формата му обещали бомбастичните осемдесет бона, за да стане част от играта на Големия брат. Хонорарът му обаче ще си получи в пълен размер, след като остане цял месец затворен. В противен случай, ако напира да излезе ще вземе за всяка от седмиците престой по двадесет бона, доверяват източници, близки до шоуто по Нова телевизия.

Малък Тошко бил канен да участва и във ВИП Брадър, но парите му се сторили малко за двумесечен затвор и отказал.
Бонвиванът обаче предпочел да влезе в Биг Брадър Ол Старс, където отново ще си дадат среща звездите от предишните издания на формата.
Още с влизането си Ники Кънчев и останалите от публиката останаха изумени от визията на вечния плейбой. Видимо отслабнал, Малък Тошко заяви, че е намалил пиенето.

Малък Тошко провали мисията още в началото!

Малък Тошко провали мисията още в началото!

В къщата обаче Тодор Славков още със старта провали мисията и остави съквартирантите си само на боб, леща и подправки.

След като бе завързан с белезници към скандалната Калина, двамата се развързаха без позволение в тоалетната и заради това своеволие наказаха всички със занижен бюджет, припомни Kluiki.bg.

Гаф направиха и други двама играчи. Победителят от фамилния Биг Брадър Христо Трифонов и певицата Пламена също без разрешение свалиха прангите, за да си вземе мускулягата бърз, топъл душ.

Това не остана незабелязано от окото на Големия брат и всички бяха санкционирани –лишиха ги от храна и пиене.
Тези гафове дадоха повод на бившата половинка на поп фолк певеца Азис, татуирания Ники Китаеца да се закани гневно на Малък Тошко. Той го заплаши, че ако продължава да не изпълнява инструкциите на Биг Брадър ще му „дръпне едно отзад”. Едва тогава Малък Тошко осъзна, че е оставил съквартирантите без хранителни продукти, дори ги е лишил и от кафе за цяла седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар