Петя Буюклиева е способна да накара дори Големия брат да си говори сам

Петя Буюклиева може да накара дори Людмила Захажаева да изглежда като нежната Наташа Ростова преди първия си бал.

Естрадната певица буквално превзе Къщата на реалити-звездите, а Големият брат е готов да развее бяло знаме. Петя Буюклиева започна да си разиграва коня от първата нощ, но това не е нищо в сравнение със следващите дни.

Катето Евро на майтап подхвърли, че й се ще да вкарат Людмила Захажаева като гостуваща звезда, но със сигурност се е усетила, че си имат вече от нейния „модел”, че и по-гласовита.

Петя Буюклиева прие долу-горе философски (за нейния темперамент), че е скучна в очите на зрителите. Харесвали Емил Каменов, защото „такива хора” са гласували. Нейната аудитория не гледали шоуто или просто били...на работа.

Гигантът от Монтана обаче също я остави на последно място, като определи за по-забавни от нея Китаеца и Бони. В момента, когато разбра, че ще отиде на „Бунището на звезди” Петя Буюклиева изигра цял етюд на засегната и много болна примадона, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_330135" align="aligncenter" width="300"]Йе, Йе, Йееееееее! Клааааааас! Йе, Йе, Йееееееее! Клааааааас![/caption]

Уж дисциплинирано изпълни волята на Биг Брадър, но моментално почна с жалбите и изискванията. Трябвало да подготвят медицински екип, защото задължително щяло да се наложи да я спасяват. Пиела лекарства, никой не я защитавал. Щяла да отиде в болница, ама изпълнявала, защото не е лигла!

Петя Буюклиева призна преди време, че участва в реалитита, за да плати скъпото обучение на сина си в Германия. В следващия момент обаче изплака, че била свикнала с лукса и окачвала торбички с храна, за да опитали клошарите от ястията на хората в „Лозенец”.

Певицата все пак отиде на „Бунището” с нагласата да умира. Прие твърде лично освобождаването на Христо и Пламена, защото нямало кой да й поддържа огъня. Накрая така симпатичния й Емо Каменов го отнесе. Трябвало да му изпее чалга, че да не се налага да търпи тази мизерия и мръсотия.

Зрителите и новият „Домсъвет” мигом реагираха на превземките на звездата, но никой не очаква да излезе на елиминациите. Петя Буюклиева успешно продължава линията на Захажаева и побърква всички, което я прави безценна за шоуто.