Асен Блатечки и Диляна показаха Борил! (още разкрития + кръщенето)

3

Асен Блатечки отново остави Диляна Попова да се оправя съвсем сама за кръщенето на сина им!

Асен Блатечки и Диляна Попова ще кръстят сина си Борил в християнската вяра броени месеци след раждането му. Момченцето вече спокойно се разхожда навън заедно с майка си, която реши, че е крайно време да го покаже на света. Преди няколко дни тя бе засечена от репортери на вестник „Всеки ден“, докато буташе количката по стръмния път към Драгалевския манастир, за да уточни подробностите около кръщенето.

Всичко дотук изглежда чудесно и вероятно щеше да остане такова, ако за пореден път Диляна Попова не бе сама в начинанието си. От таткото на Борил Асен Блатечки отново нямаше и следа. Заедно с Диляна Попова беше нейна добра приятелка, а очевидци отстрани не пропуснаха да изкоментират, че манекенката прилича повече на самотна майка, отколкото на влюбена и щастлива с мъжа си и сина си жена.

Асен Блатечки
Диляна Попова обикаля с бебето по църкви и манастири, но Асен Блатечки отново го няма

„Ясно е, че Асен Блатечки има страшно много работа покрай театъра и новите си филми, но стига де – как дори веднъж никой не успя да го засече редом до Диляна Попова и бебето?! Само веднъж – ей така, от кумова срама. Тези хора очевидно не се виждат, а Асен Блатечки прекарва много повече време със старото си семейство и с щерка си Катя, в която е направо влюбен“, коментираха близки познати на актьора и манекенката.

Колкото и да й е криво, тези дни поне Диляна Попова нямаше време да се тюхка за липсата на Асен Блатечки до нея, тъй като имаше много работа и обикаляне по църкви и манастири. Красавицата бе решила да посети лично всяко едно от Божиите места, които си бе набелязала, за да реши в кое от тях да кръсти Борил.

Само най-близката й приятелка придружава Диляна Попова в този важен за детето й момент
Само най-близката й приятелка придружава Диляна Попова в този важен за детето й момент

„Диляна не вярва на приказки, а искаше да усети сама енергията по тези места. Тя се ръководи много от вътрешните си усещания, а що се отнася до Борил, е направо вманиачена. Иска мястото, на което ще бъде кръщенето на сина й, наистина да я грабне с енергията и светостта си. И мислим, че се спря точно на Драгалевския манастир„, споделят близки до младата майка.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. МАРИЯНА ПЕЕВА казва

    Тази жена ………Как може спокойно да търсиш манастири и църкви за да кръщаваш дете заченато в грях !!!!!!??????

  2. Jana Stoiyanova казва

    Защо не си направите труда да погледнете програмата на Асен и след това да плюете. Всеки ден е в различни градове на България с постановки на ВИВА АРТ.

  3. Mario Borisov казва

    DO MADAM PEEVA-TAZI JENA…..KOGA SE E INTERESUVALA OT VASHETO MNENIE ZA DA ZAKATE?????????/DETETO NA ASEN BLATE4KI/BORIL/SHTE IZPALNIAVA GLAVNA ROLIA V NEGOV FILM,KOITO SHTE SE SNIMA V MANASTIR-TOVA E KLU4AT OT BARAKATA/.OT MNOGO ZAKANE GLAVATA STAVA GOLIAMA I NA JENI KATO VAS PO-BARZO IZLIZAT BRA4KI I SE SASTARIAVAT……LEKO NAPOMNIATE NA JENATA NA SHREK……

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.