Калина Паскалева предпочете да е директна и честна с Боби Турбото, макар че го нарани!

Седмица след старта на Биг Брадър Ол Старс съквартиранти и зрители станаха свидетели на първите любовни трепети в Къщата - тези на Боби Турбото към изкусителката Калина Паскалева. Трепети, които обаче явно ще си останат едностранни, тъй като чаровницата не само не показа същия плам, но днес нарани Боби Турбото с думите си.

С присъщата си директност Калина Паскалева заяви на Боби Турбото, че той не е мъж за нея. Тя призна, че гледа на него, както и на останалите мъже в шоуто само и единствено като съквартиранти и приятели, но нищо повече. "Моите мъже са друг тип, много по-различен от теб и останалите тук. А и вярвай ми, за теб самият е по-добре, защото жена като мен няма да ти донесе щастие", изстреля Калина Паскалева към Боби Турбото, който си остана с ококорени очи от изненада.

[caption id="attachment_330166" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева завъртя главата на Боби Турбото, а после го разкара с лекота[/caption]

Припомняме, че Боби Турбото така се беше прехласнал по Калина Паскалева, че призна чувствата си пред Катето Евро, както и пред Ники Китаеца и Емо Каменов. А последните двама дръпнаха неочаквана реч пред Калина като я посъветваха: "Не му давай шансове и не му пускай нишани, ако не го харесваш и няма да му дадеш нищо!". Е, очевидно Калина Паскалева е интелигентно момиче и ги разбра отлично.

Тя обаче без да иска нарани Боби Турбото като се присмя на мъжете, които не могат да се похвалят с пари и стабилност в живота си след 25-годишна възраст. "Не мога да нарека мъж човек, който не е постигнал свобода и стабилност след една определена възраст, а се чуди къде да се скрие и още живее с мама и тате, че да му готвят и плащат сметките", разбъбри се Калина Паскалева.

Думите й обаче удариха Боби Турбото като гръм от ясно небе и така и не се разбра дали изкусителката го е засегнала целенасочено, или просто не си е дала сметка за ситуацията. Защото припомняме, че заради финансовите си проблеми /това е и поводът за участието му в шоуто/, Боби Турбото е точно от мъжете, които Калина призна, че ненавижда.

Той продължава да живее с родителите си, макар че прехвърли 33 години, а кариерата му след работата с Иван Христов и Андрей Арнаудов, се срина тотално. А коментарите на Калина Паскалева със сигурност успяха да постигнат едно - да сринат още повече самочувствието му и да го накарат да си търси жена на друго място.