Мария е предприела супер спешни мерки

Поп фолк певицата Мария е решила да направи всичко възможно, но да сбъдне мечтата на ия си любовник Християн Гущеров. Двамата са заедно от няколко години, но най-после извънгабаритния й приятел й предложи да я направи своя законна половинка. Въпреки че той непрекъснато я глези с екстравагантни ваканции и шопинг турове из различните краища на света, певицата си мечтаеше да се види в бяла рокля.

Двамата ще минат под венчило през първия месец на годината, като засега датата е фиксирана на 17-ти януари. Не е ясно все още дали тържеството ще се случи у нас или в чужбина. Преди обаче Мария да стане г-жа Гущерова, тя напъва да зачене с братче или сестриче за Марая. Християн Гущеров бил луд по малката щерка на Мария, но копнеел да си има и свой наследник, пише HotArena.net.

Но бързането на Мария породили съмнения у богаташа, разкриват близки до звездното семейство. Още повече че лекарите заявили, че двамата нямат репродуктивни проблеми. Създаването на бъдещия живот в повечето случаи си е Божа работа, но Мара Отварачката отказвала повече да чака и искала да забременее ин витро.

[caption id="attachment_330170" align="alignright" width="223"]Мария с малката Марая и Гущеров Мария с малката Марая и Гущеров[/caption]

Лекарите не отказвали интервенцията, дори обещали да приложат най-новите тенденции в тази насока, но Гущеров се въздържал от това суетене и бързане.

Той не бил много доволен и от това, че Мара е стартирала участията си и пред феновете се появявала доста разголена и фриволна. Затова у богаташа му щракнало, че половинката му по-скоро бърза да докопа банковите му сметки, отколкото да удовлетвори мерака му за наследник. Пък и Мария се изпуснала веднъж пред приятелки, че едно малко копие на Християн Гущеров ще й донесе огромна сигурност да се възползва без проблем отс банковите сметки на милионера. Това стигнало до ушите на пухкавелкото, въпреки че Мария категорично отричала това да е истина. Съмнението като червей загризало съзнанието му и най-вече заради припряността й да зачене ин витро, разбра Kluiki.bg.

Масло в огъня наляло и желанието й отново да възобнови кариерата си, за да не я забравят феновете. Затова, според клюката, Християн Гущеров платил на колегата й Константин да пее в неговото заведение в Студентския град. Въпреки че Мара и Коцето не си говорили заради бившата му Райна, на общия интерес заровил томахавката. Това бил единствения начин Мария да поднови кариерата си и да я забележат, за да я канят по участия и турнета, доверили колежки от гилдията. Християн Гущеров обаче продължавал да се пита дали е постъпил правилно.