Ники Китаеца харесва много Христо Трифонов и дори вече се е заел със задачата да го спечели!

Слуховете за Ники Китаеца може и да се окажат верни. Въпреки че той подписа декларация за влечението си само към жени, действията му показват съвсем друго. Минали са едва няколко дни, а Ники вече хлътна по свой съквартирант, но това не е някоя от хубавиците в Къщата, а семееният мъж Христо Трифонов.

[caption id="attachment_330178" align="alignright" width="300" class=" "]Ники Китаеца Ники Китаеца[/caption]

Откакто вчера Ицо видя номинацията на Ники Китаеца, в която бившият на Азис го постави за изгонване, защото не искал да спи в едно легло с него, той е меко казано шокиран. Оказва се, че Китаеца все още харесва мъже, но и го показва. Днес той цял ден се е опитвал да говори и общува с Трифонов, научи Kliuki.bg. Всъщност целта на Ники не е била да изгони мъжа, когото харесва, а да му привлече вниманието, загатвайки за чувствата си, защото така е доста по-лесно да се разкриеш.

В случая обаче тези чувства на Ники Китаеца са направо изпепеляващи, понеже могат да костват мястото на Христо в "Биг Брадър Ол Старс". Той е най-вероятният първи отпаднал, тъй като сред всички номинирани изглежда като най-скучен. Това счита и екипът на "На кафе", който сутринта направо изхвърли от Къщата звездата от "Биг Брадър Фемили".

Ники Китаеца успя да постигне целта си. Той спечели вниманието на Христо, но не за добро. По-скоро шокът и изненадата изместват всички останали чувства. Макар че за мнозина бракът на Азис с Ники е бил с фалшива стойност, не се изключва възможността Китаеца да си пада и по мъже. В миналото си той е имал досег с жени, но освен Азис, и Евгени Минчев е бил в прегръдките му, така че нищо чудно Ники да е прихванал нещо от онези години. Действията му спрямо Христо говорят точно за това.