Китаеца раздели феновете на Big Brother All stars със закъснялото си самопризнание

Китаеца си купил свобода и независимост като спечелил максималната печалба от „Сделка или не”.

Твърде дълго репетираната реч на бившия „мъж” на Азис впечатли всички – и съквартиранти, и зрители, научи kliuki.bg. Китаеца се радваше на заслужен бронз при миналото му пребиваване в Къщата, но сега рискува да изхвърчи доста по-рано.

Китаеца влезе с амбиции да побеждава, но продукцията има нужда от него да създаде сензации. Момчето от „Люлин” най-после направи публично признание за това, което вече предполагаха. Никога не е бил влюбен в Азис, а на щат при него. Бил зависим и поблазнен от лесните пари, националната слава и амбицията да е на кориците на изданията.

Всичко това му коствало четири години от живота, в които трябвало да играе и да се преструва. Непрекъснато давал обяснения, криел връзката с неизвестна дама и го разнасяли като аксесоар.

Азис, признава Китаеца, бил рядко добър и мил човек. Единственият му порок била алчността му. Нищо не можело да задоволи жаждата му за слава и пари. Партньорът му търпял, защото давал всичките си пари на семейството си.

[caption id="attachment_330193" align="aligncenter" width="300"]Ники Китаеца се провали Брадата и егото се оказаха по-силни...[/caption]

Това, което го отървало от робството обаче била голямата печалба от „Сделка или не”. Стоте бона изпокарали Китаеца със „собственика му”. Азис искал да сложи ръка и върху тях, но младежът бил категоричен – взел си парите и избягал от него.

Сега знаел и съветвал всички, тръгнали по пътя му, че човек не трябва да продава себе си и мечтите си. За да докаже колко е възмъжал дори не избръсна брадата си. Лиши Катето Евро и съквартирантите си от нормални условия на живот и на пръв поглед не му се сърдят.

Изповедта на Китаеца обаче беше посрещната двусмислено – и от реалити-героите, и от публиката. Някои се трогнаха и го поздравиха, други пък бяха особено ехидни.

Бедността не е мотив за повечето. Връстниците на Китаеца са се наемали да вършат черна работа, но не са ставали „държанки”. Ива Екимова беше особено брутална. Блондинката без да ще роди нов прякор на Китаеца: iva ekimova