Албена Вулева избухна: Ако видя Гала извън телевизията, ще я размажа

Албена Вулева избухна: Ако видя Гала извън телевизията, ще я размажа
5 (100%) 2 votes

Албена Вулева е отвратена от лицемерието на Гала и на цялия й екип!

Албена Вулева е избухнала пред приятелки само минути след гостуването си в „На кафе“ днес. Скандалната репортерка е бясна от лицемерието на Гала, както и на целия й екип, научи Kliuki.bg. Албена не разбира как може цели 2 месеца тя да бъде публично обиждана и критикувана от тези хора, а щом влезе в студиото на предаването, те да се държат сякаш няма такова нещо.

„Аз толкова лицемерни хора не бях виждала никога. Обиждаха ме в продължение на 2 месеца, а сега ми правеха мили очи и ме питаха разни неща съвсем спокойно. Тази Гала е толкова долно същество. От години се прави на добричка, а злобата й я изпива цялата. Ако я срещна някъде навън, ще я размажа само с думи, защото за друго не става.“ – избухнала Албена Вулева пред свои близки.

Албена Вулева е бясна на Гала и колегите й

Албена Вулева е бясна на Гала и колегите й

Трябва да се каже, че блондинката има право донякъде, защото действително Гала и останалите трима в екипа й се държаха отвратително спрямо нея, а сега опитаха да замажат очите й. Албена обаче е изгледала внимателно доста издания от „На кафе“ и не успя да бъде зблудена.

„А Маги Желязкова даже не заслужава коментар. С какво всъщност стана известна тази жена? Нищо не е постигнала сама в живота си. За визията й да не говорим. И тя ще става и ще ми повишава тон. Мисля, че я поставих на точното й място.“ – разказала отвратена на близките си Албена.

Гала, Патрашкова и останалите в „На кафе“ дълго време обясняваха как щели да бъдат потресени, ако Вулева победи във „ВИП Брадър“, което накара репортерката на „Евроком“ да стъпи враждебно настроена в студиото на предаването. Тя отрече всякакви спекулации за договорки с Нова ТВ за съвместна работа и продължава да твърди, че е доволна от кариерата си до момента.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Албена Вулева избухна: Ако видя Гала извън телевизията, ще я размажа”

 1. зрител

  Ное. 27. 2014

  Това долнопробно предаване някой гледа ли го там само клюкарстват смеят се като ненормални викат и са толкова изкуствени че вече не гледам и Нова заради такива особи

 2. viharss

  Ное. 27. 2014

  ГГала гледаше точно като насрано дете майка си

 3. Нова ТВ толкова…"пожълтя", че все по-рядко я гледам.

 4. Zig

  Дек. 03. 2014

  Нова стана една шурободжанашка телевизия. Личи си от всичките им предавания. На почит са само нашите хора, които никога не изразяват различно от стадното мнение. Другите биват линчувани.

Добавете коментар