Бони не иска да приеме своето изгонване от "Биг Брадър Ол Старс"

Певицата Бони Илиева е бясна от бързото си приключване с "Биг Брадър Ол Старс". Тя се превърна в първата жертва на зрителския вот, но фолк дивата се съмнява в истинността на гласуването, научи Kliuki.bg.

"Не може да е вярно, изгониха ме нарочно. Аз имам толкова фенове, абсурдно е да събера по-малко гласове от Христо, който е непознат за обществеността. Прецакаха ме яко, но аз не съжалявам, защото показах, че съм се променила от предното си участие в шоуто." - са били първите думи на Бони към нейните близки след изгонването й от Къщата.

[caption id="attachment_330255" align="alignright" width="300" class=" "]Бони Бони[/caption]

Певицата се превърна в риалити звезда преди няколко години, когато взе участие във "ВИП Брадър". Тогава тя се отличи с лицемерие и доста остри реплики към някои съквартиранти. Въпреки че претендира за промяна, Бони не показа много по-различно лице за тази една седмица в "Биг Брадър Ол Старс". Мнозина я определиха за една от най-двуличните и злобни звезди в Къщата.

От своя страна Петя Буюклиева остана изключително доволна от оставането си в шоуто. Певицата се беше сериозно притеснила да не бъде унизена за втори път, тъй като веднъж вече получи най-малък вот на публиката, но тогава елиминации нямаше. Сега обаче Петя с радост видя как Бони напуска Къщата.

Емил Каменов, който също спаси кожата в елиминациите, се очертава като един от най-силните играчи. Ако не направи груби грешки до края на предаването, Емо има реалния шанс да спечели шоуто, понеже зрителите показват, че го харесват. За разлика от Бони, засега той не показва лицемерие, а се стреми да казва всичко на глас. В "Къртицата" обаче охранителят заблуди голяма част от народа и затова спечели голямата сума. Дали и сега не заблуждава някого?!

Христо Трифонов пък успя да се измъкне сякаш в последния момент. Въпреки приказките в "На кафе", че той ще бъде изгонен като най-скучен, Христо успя да обърне вота сякаш с проява на мъжкарско поведение спрямо мъжете с различна от нормалната ориентация.