Съпругът на Теодора Духовникова е унизен пред цяла България, дъщерите й не вярват на очите си!

Актрисата Теодора Духовникова причини страшна болка на семейството си. Българската Мишел Пфайфър бе изловена от папараците на Николета Лозанова в твърде деликатна поза - докато страстно целуваше колегата си Калин Врачански насред улицата в тъмна доба.

Бързаме да уточним, че целувките им са съвсем реални и не са сцена от снимките на нов филм. Очевидно Теодора Духовникова и Калин Врачански и за миг не са си помислили, че в тази глуха и тъмна уличка могат да бъдат засечени от някого, камо ли от репортерски камери. Но уви - снимките обиколиха страната и поставиха в адски неловко положение не само синеоката актриса, но най-вече семейството й.

[caption id="attachment_330268" align="alignright" width="300"]Калин Врачански Теодора Духовникова причини страшна болка на семейството си с Калин Врачански[/caption]

Припомняме, че Теодора Духовникова, която едва не изяде Калин Врачански преди броени дни, наскоро оживено разказваше в интервю за Би Ти Ви колко много обича съпруга си и колко сплотено и щастливо семейство има. Тя и половинката й са женени от доста години, а имат и две дъщери - на девет и на четири годинки.

"Момичетата и мъжът ми са всичко за мен. Наистина всичко. Не мога да си представя живота без тях, а смея да твърдя, че съм най-щастливата жена на света, защото открих голямата си любов в лицето на човека до мен. Той ми дава абсолютно всичко и аз го обожавам", говореше ли говореше Теодора Духовникова, докато най-вероятно зад кадър вече се е натискала на воля с атрактивния Калин Врачански.

Калин Врачански поне не е официално обвързан, затова в случая цялата тежест на аферата пада върху синеоката красавица. Близки до Теодора Духовникова вече разкриха, че двете й дъщерички са буквално потресени от снимката на майка си в медиите, а съпругът й не знае къде да се дене от срам и болка.

[caption id="attachment_330269" align="aligncenter" width="300"]Тези кадри съсипаха съпруга и дъщерите на актрисата Тези кадри съсипаха съпруга и дъщерите на актрисата[/caption]

"Човекът е разбит и това е нормално - да видиш как половинката ти те предава и то с очите си. Теодора направи груба грешка, която е почти сигурно, че ще се окаже фатална за брака й. Калин Врачански е лесен - свободен като птичка, но тя... много изгуби от това", коментират колеги на двамата актьори.