Бони: Пламена търсеше отмъщение срещу мен

Бони: Пламена търсеше отмъщение срещу мен
5 (100%) 2 votes

Бони разкри каква е причината колежката й Пламена да се е държала леко злобно срещу нея!

Фолк певицата Бони сподели в „На кафе“ мнението си спрямо своята колежка и бивша съквартирантка Пламена Петрова, видя Kliuki.bg. Ромската дива на попфолка смята, че зад провокативното поведение на русокосата чаровница се е криел стремеж към отмъщение.

Цялата история започва още по време на „Мюзик Айдъл“, когато Плами стана известна. Тогава Бони е била ментор в един от концертите и е изказала мнение, че Пламена не трябва да изпълнява дадено чалга парче, тъй като не било подходящо за гласа й и нямало да се справи. Блондинката обаче се обидила жестоко и се заклела пред себе си, че ще отмъсти един ден за тези думи спрямо нея. Този ден е настъпил със започването на „Биг Брадър Ол Старс“, смята Бони.

Бони Илиева

Бони Илиева

„Ти ме оплю.“ – ми каза тя. През цялото време се опитваше да се доказва. Когато аз запеех нещо, и тя се включваше веднага. Сякаш искаше да избие някакъв комплекс, да се покаже като по-добра от мен.“ – разказа Бони пред Гала.

Пламена Петрова

Пламена Петрова

Ромската перла стана първата жертва на зрителите и снощи напусна безславно Къщата. Тя съжалява само за това, че времето й не е стигнало да разкрие колко много е помъдряла и се е променила. Въпреки всичко обаче, Бони си е създала мнение за всеки един от участниците в това шоу. Пламена я определя като коплексарка, а Христо Трифонов – като елементарен мъж. Най-добри чувства тя пази за Петя Буюклиева, но определя като бъдещ шампион Емил Каменов.

Пламена е изключително сладка блондинка, но за всичките години след „Мюзик Айдъл“ тя така й не успя да направи подобаваща кариера. Въпреки че в музикалното шоу показваше презрение към попфолка, тя сключи договор с „Пайнер“ и в момента се изявява точно в този жанр. За жалост обаче – не много успешно. Може би затова е завиждала на Бони, която е утвърдено име в чалгата, но пък трябва да се каже, че дори и циганката не успя да пробие при Митко Пайнера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар