Десислава: Начина, по който отслабнах, не го препоръчвам на никого

Десислава: Начина, по който отслабнах, не го препоръчвам на никого
5 (100%) 7 votes

Десислава шокира с признанието си, че е отслабнала по безкрайно труден и мъчителен начин!

Все още е красива, въпреки че прехвърли отдавна 30-те, но цената, която Десислава плати за тази визия, е огромна. Певицата е преживяла доста лоши моменти по време на гладуването си. Веднъж дори изкарала цяла седмица без храна, а само с вода, което я докарало до припадък, научи Kliuki.bg.

Десислава сега изглежда перфектно, но на висока цена

Десислава сега изглежда перфектно, но на висока цена

„Не препоръчвам на никого начина, по който отслабнах. Гладувах цели дни поред, но това го изискваше професията ми. В онези години беше друго. Сега вече съм доказан изпълнител, дори ме поканиха в „Гласът на България“, което е много голяма чест за мен. Преди 7 или 10 години обаче все още се доказвах. Да, всички знаеха Десислава, но поне половината се впечатляваха най-вече от опаковката. Затова се подлагах на почти убийствена диета само с вода. Особено последните 3 дни преди видеоклип бяха ужасни. Сега вече имам твърда аудитория, всички знаят какво представлявам като глас и мога да си позволя малко отпускане, но не прекалено. Никога обаче не смятам да се връщам към онзи ад, в който слагах в стомаха си единствено вода в продължение на поне седмица.“ – спомня си Десислава.

Слуховете обаче говорят и нещо друго, а именно, че и в момента фолк дивата пази диета. Може би не чак толкова строга, но пак гладува. Причинителят на това нейно неудобство е Слави Трифонов, твърдят запознати. Както се знае, Деси е неофициалната половинка на Дългия през последните месеци, а шоуменът не понасял пухкави жени.

Десислава от много години се бори с килограмите. Склонността й към напълняване е отчасти и поради ниския й ръст, тъй като всяко качване на теглото веднага й проличава. Тя обаче е категорична, че повече не ще спазва диетата с вода, защото тя я е съсипвала не само физически, но и емоционално.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Десислава: Начина, по който отслабнах, не го препоръчвам на никого”

  1. слепец

    Ное. 29. 2014

    айде сега пък слави и деси….

Добавете коментар