Атанас Месечков захапа Иво Аръков

Войната Атанас Месечков срещу Иво Аръков продължава. Неприязънта между двамата стартира още в къщата на ВИП Брадър, като съквартиранти. В типичния си стил, „чух, казаха ми, ама се говори, че....” танцьора заяви, че Иво Аръков е мачкал чаршафите и с мъже, и с жени. Подбирал най-вече по имотно състояние, а не толкова по пол, цитира го „България днес”.

Явно това, че Иво заяви в къщата пред останалите, че Наско пристигнал в столичен ресторант с политик, който му бил гадже не дава мира на гъвкавия младок. Той пък го захапа, че е дошъл във въпросното заведение с певицата Мария Илиева, но Иво не казва, че двамата са били любовници. Въпреки че бил представен от настоящата съдийка на „Х фактор” точно като такъв. Това не е новина или табу, но бившия на Мика Стоичкова не обича да се плетат клюки около личния му живот.

[caption id="attachment_330337" align="alignright" width="300"]Месечков не може да прости на Аръков Месечков не може да прости на Аръков[/caption]

Припомняме, че още с влизането си, във видеовизитката си Месечков се изхвърли, че е мъжкар. А при една от мисиите на Големия брат с кубчета Наско призна, че е бил в леглото и с представители от двата пола, но това са само любопитни опитности на младостта му. Въпреки че е на „преклонните” двадесет и пет години танцьора съобщи, че вече е разбрал какъв е като ориентация и мечтае да създаде семейство и да има дечица. Последното „желание” на Месечков направо хвърли в див смях светския лъв Евгени Минчев, припомня Kluiki.bg.

Паркетният лъв заяви директно, че Атанас Месечков е бил с него и преди, и добре се познават, а вътре се прави, че не знае кой е. Както и че много се съмнява да се ориентира към традиционното семейство със съпруга и малка челяд.

Танцьорът се показва като доста злопаметен и няма никакво намерение да спре медийната война с Иво Аръков. Наско категорично отрече да е познавал изобщо хора от властта, камо ли да има любовник политик и се зарече да стъжни живота на опонента си. Както и продължава да го прави. По всичко личи, че двамата няма да спрат и след като отдавна вече не са в шоуто.

Атанас Месечков дори обмислял варианта да съди Иво за клевета и уронване на престижа. Но пък Аръков така и не уточни кой е въпросния народен избраник, с който танцьора си имал джиджи-биджи.