Кристина Дончева се прости с X Factor, за сензация и шок на мнозина!

Шокираща развръзка в X Factor. Кристина Дончева, която Kliuki.bg определи за по-голяма версия на Крисия Тодорова, напусна шоуто тази вечер. Това се случи след епична битка с Траян Костов. Двамата изпълнители на елиминациите бяха сред най-талантливите от самото начало и затова всички се шокираха, когато се изправиха един срещу друг в борба за оставане. Журито остави всичко в ръцете на публиката, гласувайки с равни гласове за двамата (два на два). За зла участ на детето-чудо от Бургас обаче, Игнатова и Раева съобщиха, че Траян има повече гласове и така девойчето отпадна, макар и незаслужено.

[caption id="attachment_330347" align="alignright" width="300" class=" "]Кристина Дончева се прости с X Factor и изненада мнозина Кристина Дончева се прости с X Factor и изненада мнозина[/caption]

Кристина Дончева остава в сърцето на много фенове на X Factor, защото тя взе сериозно участие в шоуто, независимо от всичко, сякаш напук на правилата. Криси се яви на кастингите като едва 14-годишна и навърши 15 по време на концертите. Според разпорежданията на предаването в България, участниците трябва да не падат под 16 години, но журито направи изключение, водено от огромния талант на момичето.

Вече в интернет започнаха да се въртят версии за отпадането на Кристина. Някои от феновете са на мнение, че това е бил най-големият талант в предаването, но нарочно са "порязали" девойката заради възрастта. Други пък са бесни на Заки, който гласува за Траян. Има и традиционната трета вълна, която не вярва в достоверността на обявения зрителски вот и смята всичко за нагласено от продуцентите.

Сензацията обаче е пълна, защото Кристина Дончева показа качества, достойни даже за финал. Дали заради годините или нещо друго, не успя да стигне докрая. Може би и нейният ментор Саня Армутлиева й направи лоша услуга с последната песен, която й даде, тъй като тя не отговаряше на възрастта й по никакъв начин.