Емил Каменов е готов на чудеса в името на „мамбото” – остана както майка го е родила и е готов да смачка Тошко като въшка

Емил Каменов завладя Къщата от първия ден, но наскоро се превърна в едноличен властелин.

Българите имаме поговорка, че „Гладът е по-силен” от тока. Който се съмнява, просто трябва да отиде да живее с Емил Каменов. Горд, че отвя конкуренцията в Къщата и обявен за зрителски любимец, охранителят тотално се вживя в ролята си на властелин, видя kliuki.bg.

Гигантът от Монтана доказа, че е готов на чудеса за хляб и зрелища (и си изкарва всеки лев от продуцентите!). Въпреки че ужасно се притеснява от задевките на колеги и цялата рода в Монтана, „Къртицата” се бори лъвски за своя дял от мезето и туршията.

Емил Каменов първо пробва да сплаши Големия брат, но ясния намек, че никой не го държи насила в Къщата, го накара да смени стратегията. После го удари на молба и коварният глас зад кадър го предизвика да му предаде целия си багаж.

Емил Каменов припна и с радост се раздели с двата си сака като остана по хавлия и чифт бельо. Отмъстителният Голям брат обаче го накара да свали всичко и прегладнелия Змей се оказа много сговорчив: "Ама гол ли да ода?! Ок, идем, идем, ша ода гол!". emo kamenov Любимецът се прости с гащите „на два дена, без резервни”, а Катето Евро си получи купон за именния ден. Всичко би била прекрасно, ако наш Малък Тошко не се оказа от заядливите пияници.

Мисията „Съдби от Нови Хан” превърна Христо от Поморие и Емил Каменов в страстно влюбени, Петя Буюклиева в травестит, а Пламена в компаньонка. Брожения обаче нямаше, защото всички знаят какво ги чака, ако се провалят отново.

Тодор Славков обаче опита да се заиграе с търпението на съквартирантите, на такива на Емил Каменов не му минават. Монтанецът се развилня, разхвърли маси, удря с юмруци и нареди, че алкохол в тая Къща повече няма да има! e_kamenov Съквартирантите му се разделиха на две. Биг Брадър доволничи от своя нов „Тачо”. На всички обаче е ясно: Държавата е на Тошко, но Къщата е на Емил Каменов.