Вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева отново влезе във фаталната си роля, този път срещу Калина Паскалева!

Бръмчалката Калина Паскалева крие тъмна тайна с влизането си в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Устатото иначе девойче тактично премълча разговора, който е провела с вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева. Или по-скоро задочния разговор, тъй като гранд дамата не е счела за необходимо да й окаже честта да се срещне с нея очи в очи.

Съветите /ако можем да ги наречем така/ на Мая Илиева са били предадени на Калина Паскалева от няколко здрави и "добре гледани" момчета - мутрите на черната вдовица. А заповедта била една единствена - по никакъв начин и пред никого в шоуто Калина Паскалева да не намесва името на Жоро Илиев.

[caption id="attachment_330363" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Мая Илиева не иска името на съпруга й да се петни повече от Калина Паскалева[/caption]

Припомняме, че Главния е основно действащо лице в книгата на Калина Паскалева и самата тя в редица интервюта е разказвала доста интересни истории с негово присъствие. На Мая Илиева обаче й е писнало от пикли, които искат да градят имидж на гърба на убития й съпруг и семейството й. Тъкмо затова изпратила мутрите си при Калина Паскалева, които културно й обяснили, че проговори ли за Георги Илиев пред камерите, навън ще стане страшно за нея, разкриват източниците.

"Мая Илиева опитва да запази децата си от постоянните клюки и интриги, които не могат да оставят Жоро Илиев да почива в мир дори в отвъдното. Затова не една устата девойка е яла шамарите от момчетата й, а ако Калина продължи да говори, също ще си го отнесе подобаващо. Толкова години минаха от убийството на Георги Илиев, а интересчийките, които опитват да градят известност на негов гръб, не намаляват - напротив, никнат като гъби", коментират близки до фамилията Илиеви.

[caption id="attachment_330364" align="aligncenter" width="300"]Калина Паскалева още не си е отворила устата за Главния, от страх Калина Паскалева още не си е отворила устата за Главния, от страх[/caption]

Предупреждението от биячите на Мая Илиева обаче явно е стреснало Калина Паскалева, която и дума не обелва за познанството си с Главния. Еденственото, което си позволи да разкрие в Къщата бе, че преди години е получила 5000 долара за услугите си за една нощ. Но, разбира се, името на човека, който й ги е предоставил, остана в тайна.