Антония Петрова не каза нищо по въпроса за Анита Мейзер, просто деликатно намекна, че тя е Кралицата на красотата

Антония Петрова наруши дългото си медийно мълчание, за да натрие носа на хейтърите.

Истинската пукотевица, която предизвика Анита Мейзер, по неясни причини засегна съпругата на Александър Бередин. Самопровъзгласилата се за еталон на омъжена българка упрекна блондинката, че я спънала по пътя към короната.

Антония Петрова и нейният руснак настояли да приемат световния конкурс в България през 2014-та, а в замяна обаче настояли за титлата миналата година, припомня от kliuki.bg.

Жадните за сензации очакваха Антония Петрова в свой стил да насоли самозванката. Щом успя да принуди самия Евгени Минчев да спре да се закача с нея, една Анита Мейзер нямаше да й се опре.

Антония Петрова обаче дума не каза и наблюдава от страни как силиконката си получи заслуженото...Още преди да са се появили съмнения, че все пак казва истината обаче, официално коронованата дама сподели с феновете си, че ще журира конкурс за красота в УАСГ. Въпросният форум не бил самоцел, а от типа, който й допадал – свързан с благотворителност и образование.

За да остане вярна на себе си (и да накаже хейтърите) Тони все пак не се стърпя и показа още една от впечатляващите й колекции. Дипломираната юристка е пословична със страстта си към лукса. Има скандално скъп подбор на палта, родителите й живеят в истински дом на Барби, а нейният Саша не спира да я води по света. antonia petrova 3

antonia petrova 2 antonia petrova 5

antonia petrova 4 Като типична блондинка обаче, тя знае че най-добрата инвестиция за дамите си остават накитите. Госпожа Бередин дръзко демонстрира колекцията си от бижута и иронично подхвърли, за да подразни критикарите: „Бижу с формата на корона, направено за кралици на красотата като мен. Диамантите са завинаги, момичета”. antonia petrova FB Като една модерна Мерилин Монро, Антония Петрова даде ясно да се разбере – няма нужда от приятелки за кафе и клюки, нито от хорското одобрение!