Владимир Кличко изживява страшен шок, бъдещето му на карта!

Световният шампион Владимир Кличко жъне безспорни успехи на ринга, но за сметка на това личното му бъдеще е поставено на карта. Украинецът е смазан от тежкия удар, който получи преди броени дни и то от най-любимия си човек - годеницата си Хейдън Панетиър. Която на всичкото отгоре, е планирано да роди идния понеделник.

Оказа се, че американската актриса е на косъм да отмени сватбата си с Владимир Кличко, тъй като от известно време насам виждала несъвместимост в разбиранията им, а отношенията им яко куцали. Това съобщи щатското списание OK! Magazine.

[caption id="attachment_330378" align="alignright" width="300"]Владимир Кличко Владимир Кличко е съсипан от проблемите с любимата си[/caption]

"Дали от хормоните и от бременността, или от нещо друго, но Хейдън Панетиър и Владимир Кличко имат все по-големи различия, а скандалите им са грандиозни. Причината е в Хейдън Панетиър, която сякаш е преосмислила връзката си в последния момент и е осъзнала, че Владимир Кличко не е този, за когото иска да се омъжи", разкриват източници на изданието, близки до актрисата.

Влошените отношения с бременната му годеница обаче тормозели адски много боксьора, който по време на цялата временност на Хейдън Панетиър правел всичко възможно тя да се чувства добре и да не й липсва нищо. "Горкият как едва на глава не застана, само и само да угоди на любимата си, но явно има друга причина, която никой не знае - само Хейдън, а останалите могат единствено да предполагат", коментират източниците на американското списание.

[caption id="attachment_330379" align="aligncenter" width="300"]Хейдън Панетиър се отказва от сватбата? Хейдън Панетиър се отказва от сватбата?[/caption]

В България обаче новината породи друг и твърде различен отзвук, особено сред феновете на родната легенда Кубрат Пулев. Щом вестта за Владимир Кличко и Хейдън Панетиър излезе в медиите, по форумите моментално се разпространиха жлъчни коментари от сорта, че има съдба и Владимир Кличко си плаща за измамата, с която спечели битката с Кубрат Пулев.

"Хак да му е! Прогледнало е момичето и е разбрало за какъв идиот ще се омъжи. Кобрата има любовта на Андреа, а тоя Владимир Кличко нека се пръсне от яд! Да дава издръжка и да гледа бъдещата си щерка на снимка - това заслужава, след като от толкова години играе вързано с мафията и смята, че всичко в този живот му е позволено", коментират почитатели на Кубрат Пулев.