Димитър Рачков най-сетне намери сили да заяви: "Дотук бях!", въпреки че още обича Мария Игнатова!

Краят на връзката между Мария Игнатова и Димитър Рачков вече е факт, въпреки че през годините хората ги събираха и разделяха милиони пъти. Днес обаче колеги на актьора и водещ в "Господари на ефира" разкриха, че никога досега не са виждали приятеля си такъв - решителен и категоричен, макар и да признал, че още страшно много обича Мария Игнатова.

Както обикновено се случва в живота, камъчето, което обърнало каруцата в отношенията на Димитър Рачков и Мария Игнатова, не е забежката на красавицата по млад красавец от техническия екип на "Х Фактор", а на пръв поглед съвсем дребна нейна шега. Припомняме, че това се случи преди няколко епизода на шоуто, когато Мария Игнатова честити раждането на бебето на своя колежка, след което се ухили широко, погали коремчето си и заяви, че до края на "Х Фактор" се очаква и друго бебе.

[caption id="attachment_330383" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова никога не е искала да ражда отново, Рачков не очакваше тази истина[/caption]

По-запознатите, разбира се, веднага загряха, че чаровницата има предвид бебето на участника във формата Георги Бенчев, но други и най-вече таблоидите моментално обявиха Мария Игнатова за бременна - без да помислят, че една бременност трае 9 месеца, а шоуто приключва след по-малко от месец и половина. Елементарна логика...

Катаклизмите между Мария Игнатова и Димитър Рачков обаче бяха предизвикани тъкмо от тези подмятания, на които водещата отвърнала с бурен смях из коридорите на Нова телевизия. "Хайде, отново съм бременна - за четвърти път тази година. Поздравете мама зайка", шегувала се Мария Игнатова с колегите, след което заявила, че синът й Виктор й е напълно достатъчен и няма никакво намерение да преживее отново цялата тази одисея покрай бременността и раждането.

Тези думи обаче ударили като плесница Димитър Рачков, чиято най-голяма мечта винаги е била двамата с Мария Игнатова да имат общо дете. Години наред той опитва да я склони, а тя винаги досега обещаваше като просто го отлагаше във времето. Днес обаче Димитър Рачков узнал истината и това го сломило.

"Той е адски обиден на Мария Игнатова. Смята, че го е лъгала през цялото време като можеше просто да му каже, че не иска да ражда повече. Силно засегнат е и в пристъп на ярост отсече: "Дотук бях! Стига толкова!". Той обаче твърде много обича Мария, затова сега всичко е в нейните ръце - само от нея зависи дали ще успее да продължи връзката им или двамата ще поемат в различни посоки", убедени са колеги на Мария Игнатова и Димитър Рачков.