Ето го „политика” на Елена Кучкова (Не, не е този, за който сте чували)

Ето го „политика” на Елена Кучкова (Не, не е този, за който сте чували)
4 (80%) 5 votes

Елена Кучкова показа забележителна лоялност към семейния си любим

Елена Кучкова се оказа, че дели постеля с един заможен, влиятелен и симпатичен на външен вид мъж.

Хубавицата, която пробва да побърква съквартирантите във VIP Brother 2014 с капризи, показа завидно постоянство по отношение на човека до нея, забеляза kliuki.bg.

Докато останалите дами в Къщата коментираха браковете и аферите си на воля, актуалната ни плеймейтка „гък” на каза по въпроса. За него чухме само, че е ревнив, имат разлика в годините и е разведен.
Ето го политичето на Елена Кучкова
Оказа се, че Елена Кучкова не е съвсем точна в обясненията. „Нейният човек”, твърди „Уикенд” е небезизвестният Любо Ников. Господинът спечели скандална слава покрай ангажиментите си като отговорник за озеленяването в столицата. Преди девет лета беше уличен, че се облажил с над половин милион лева, докато бил на държавна служба. Бойко Борисов го отстрани от позицията, но прегрешенията му не стигнаха да влезе в затвора. Тогавашният кмет на столицата потресен коментираше този факт и луксозното му „Бентли”.

Шест години отне на прокуратурата да проучат случая му и да прекратят делото. Скандалът бързо се забрави, но още се твърди, че прокурор Детелина Йотова – съпругата му, го отървала от затвора.

Елена Кучкова не може да бъде набедена, че е крадла на чужди мъже. Любимият й не живее с благоверната си от години, но по неясни причини още не се е развел.
По тази причина и плеймейтката криела името му, за да не му причинява допълнително главоболия.

Въпреки лоялността си към Любо Бентлито, интриганти подозират Елена Кучкова в безброй афери с влиятелни мъже. Преди него взела акъла на женен депутат от Плевен, а по-късно беше нарочена за конкурентка на Мария Календерска.

Настоящата половинка на Николай Бареков му роди втори син преди два месеца и едва дочака решението за развода му. Сега обаче се налага да преглъща факта, че свързват името на любимия й с горещата Елена Кучкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар