Темпераментната Мика Стоичкова като попарена след разкритието за аферата на Иво Аръков!

Мика Стоичкова не успя да се порадва дълго на твърденията, че тя е зарязала Иво Аръков и вече го е изтрила от живота си дотам, че се е отдала на нова връзка. Щерката на Христо Стоичков, известна с това, че е наследила избухливия и темпераментен нрав на баща си, избухна в бяс като научи за огромното предателство на Иво Аръков. Оказа се, че докато движеше с Мика Стоичкова и го играеше "лудо влюбен", актьорът се е облажил на друго място.

Мацката, с която е сложил рога на Мика Стоичкова, не е друга, а самата изкусителка Калина Паскалева - невероятно, но самата достоверност. Това разкриха близки до Иво Аръков, а и до самата участничка в Биг Брадър Ол Старс източници. И разбира се, не спестиха разказа си за заварката между двамата млади.

[caption id="attachment_330391" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова е наследила буйния нрав на татко си, а Иво Аръков може да чака отмъщение[/caption]

Стана ясно, че Иво Аръков и Калина Паскалева се познавали отдавна, но само задочно. по време на връзката на Иво Аръков с Мика Стоичкова, той на няколко пъти се засичал с Калина Паскалева в известен столичен клуб. Двамата започнали да си бъбрят все по-приятелски, а красивото момиче не оставило за дълго умът на Иво Аръков мирен, както и ръцете му.

"Нещата се случиха точно, когато медиите започнаха да преекспонират отношенията между Иво и Мика Стоичкова, като тя винаги бе описвана като богатата и изгодна партия, а той като беднякът нагаждач. Може би това му дойде в повече и потърси утеха в прегръдките на Калина Паскалева. А и не е никак чудно, защото уменията на тази мадама са известни в цяла София, че и на Дунава", коментират познати на Иво Аръков от театралните среди.

[caption id="attachment_330392" align="aligncenter" width="225"]Ах, тази изкусителка Калина... Ах, тази изкусителка Калина...[/caption] [caption id="attachment_330393" align="aligncenter" width="270"]Иво Аръков го играеше толкова примерен и моногамен... Иво Аръков го играеше толкова примерен и моногамен...[/caption]

Калина Паскалева била наясно, че с актьора не може да се надява на нищо повече от няколко незабравими нощи, а и самата тя не търсела обвързаност, тъй като Иво Аръков бил далеч от представите за мъжкар, които изповядвала. "Той се отпускаше с нея, а тя го приемаше като играчка за леглото - това е. Лошото обаче е, че няма нищо скрито и сега, когато се разчу, Иво завинаги изгуби не само шансовете си с Мика Стоичкова, а и приятелството й, което може да бъде от голяма полза за всеки", убедени са източниците.

Нещо повече - очаква се реакцията на гордата Мика Стоичкова да бъде страховита, а и като нищо щерката на Камата да "зарадва" бившия си със "сладко отмъщение".