След снощната гавра: Маги Халваджиян залят от зрителски бунт

След снощната гавра: Маги Халваджиян залят от зрителски бунт
4.4 (88.24%) 17 votes

Маги Халваджиян получи шокиращ брой писма от непознати хора, които са останали бесни от отпадането на Кристина Дончева!

Жестоки скандали тресат X Factor тази година. Въпреки че специалистите определят това издание като най-силното от всичките три у нас до момента, именно то предизвика най-големите негодувания. Продуцентът Маги Халваджиян вече почти ден не може да си намери и миг спокойствие, защото Фейсбук профилът му е залят от писма, изпратени му от зрители на шоуто, разбра Kliuki.bg.

Маги Халваджиян стана жертва на зрителски бунт

Маги Халваджиян стана жертва на зрителски бунт

Най-голямата болка на феновете е начинът, по който Кристина Дончева отпадна снощи. Детето-чудо предизвика масов фурор още със самото си появяване в предаването, тъй като нямаше годините за този формат, но показа феноменални гласови данни и журито нямаше как да не я пусне напред. Някои от членовете на същото това жури обаче се обърнаха срещу Кристина снощи. И докато за Мария Илиева това беше нормално, тъй като е ментор на Траян Костов, с когото Криси се състезаваше на елиминациите, то Заки определено предизвика негативни възгласи в социалната мрежа.

„Поредното нагласено шоу. Да приемем, че българинът е достатъчно прост, че да е гласувал най-малко за Кристина, но нали затова е журито сложено там – за да поправя грешките на публиката. Не стана така. Тоя Заки така се изложи, че думи нямам. Срамота!“ – гласи коментар на почитател на Кристина Дончева.

Засега Маги Халваджиян мълчи по въпроса. Той вече послуша веднъж хората във Фейсбук и върна Мирян Костадинов, но същото няма как да се случи и с Кристина Дончева, понеже шоуто вече е в много напреднал стадий. Въпреки това обаче, още снощи бе създадена Фейсбук страница в чест на Криси и завръщането й на сцената на X Factor (виж тук).

Каквото и да се каже в този случай обаче, е налице една огромна несправедливост. Дано Кристина все пак да получи нужната подкрепа в музикалната си кариера, а Маги Халваджиян да си вземе поука за всички негодувания на зрителите, защото те станаха много.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “След снощната гавра: Маги Халваджиян залят от зрителски бунт”

 1. Kalina Malina

  Ное. 28. 2014

  Ще мълчи ами какво да каже. Загуби много публика, Халваджиян! Като гледах коментарите доста народ спират да гледат нагласеното предаване. И в "Големите надежди" беше така и тук е така!

 2. Петър Керелов

  Ное. 29. 2014

  Цялото предаване е една пародия. Ясно е че рейтинга му е най-висок по време на кастинги. После на никой не му пука, защото хората се измориха от това да гледат Сървайвъри и Мюзик Айдъли. Не му прави чест на Маги, че вече 11 години прави такива предавания в които използва чуждия труд и талант. Понякога, като почне да ръси морал по ефира и ми иде да си хвърля телевизора. Заради това не му гледам предаванията от 5 години насам.

 3. nako

  Ное. 29. 2014

  АЗ ГЛЕДАМ ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ ЕКС ФАКТОР ПО НОВА Е ПЪЛНА БОЗА И НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е КЛАСИ НАД ЕКС ФАКТОР

 4. Lili Lilito

  Ное. 29. 2014

  Естествено,че шоуто е нагласено и няма как иначе.Отстраняват по добрите,за да може накрая да им е по лесно.Да не би малката грачеща Михаела или този Траян дапеят по добре от Криси.Славин,Невена и Криси са Х факторите,други не признавам,каквото и да се случи занапред.

 5. възмутен

  Ное. 29. 2014

  Щом казвате че е малка защо не си седи у дома да ходи на училище ами стои у Софето че и любов върти с Траян.

Добавете коментар