След снощната гавра: Маги Халваджиян залят от зрителски бунт

5

Маги Халваджиян получи шокиращ брой писма от непознати хора, които са останали бесни от отпадането на Кристина Дончева!

Жестоки скандали тресат X Factor тази година. Въпреки че специалистите определят това издание като най-силното от всичките три у нас до момента, именно то предизвика най-големите негодувания. Продуцентът Маги Халваджиян вече почти ден не може да си намери и миг спокойствие, защото Фейсбук профилът му е залят от писма, изпратени му от зрители на шоуто, разбра Kliuki.bg.

Маги Халваджиян стана жертва на зрителски бунт
Маги Халваджиян стана жертва на зрителски бунт

Най-голямата болка на феновете е начинът, по който Кристина Дончева отпадна снощи. Детето-чудо предизвика масов фурор още със самото си появяване в предаването, тъй като нямаше годините за този формат, но показа феноменални гласови данни и журито нямаше как да не я пусне напред. Някои от членовете на същото това жури обаче се обърнаха срещу Кристина снощи. И докато за Мария Илиева това беше нормално, тъй като е ментор на Траян Костов, с когото Криси се състезаваше на елиминациите, то Заки определено предизвика негативни възгласи в социалната мрежа.

„Поредното нагласено шоу. Да приемем, че българинът е достатъчно прост, че да е гласувал най-малко за Кристина, но нали затова е журито сложено там – за да поправя грешките на публиката. Не стана така. Тоя Заки така се изложи, че думи нямам. Срамота!“ – гласи коментар на почитател на Кристина Дончева.

Засега Маги Халваджиян мълчи по въпроса. Той вече послуша веднъж хората във Фейсбук и върна Мирян Костадинов, но същото няма как да се случи и с Кристина Дончева, понеже шоуто вече е в много напреднал стадий. Въпреки това обаче, още снощи бе създадена Фейсбук страница в чест на Криси и завръщането й на сцената на X Factor (виж тук).

Каквото и да се каже в този случай обаче, е налице една огромна несправедливост. Дано Кристина все пак да получи нужната подкрепа в музикалната си кариера, а Маги Халваджиян да си вземе поука за всички негодувания на зрителите, защото те станаха много.

5 коментара
 1. Kalina Malina казва

  Ще мълчи ами какво да каже. Загуби много публика, Халваджиян! Като гледах коментарите доста народ спират да гледат нагласеното предаване. И в "Големите надежди" беше така и тук е така!

 2. Петър Керелов казва

  Цялото предаване е една пародия. Ясно е че рейтинга му е най-висок по време на кастинги. После на никой не му пука, защото хората се измориха от това да гледат Сървайвъри и Мюзик Айдъли. Не му прави чест на Маги, че вече 11 години прави такива предавания в които използва чуждия труд и талант. Понякога, като почне да ръси морал по ефира и ми иде да си хвърля телевизора. Заради това не му гледам предаванията от 5 години насам.

 3. nako казва

  АЗ ГЛЕДАМ ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ТОЗИ ЕКС ФАКТОР ПО НОВА Е ПЪЛНА БОЗА И НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ Е КЛАСИ НАД ЕКС ФАКТОР

 4. Lili Lilito казва

  Естествено,че шоуто е нагласено и няма как иначе.Отстраняват по добрите,за да може накрая да им е по лесно.Да не би малката грачеща Михаела или този Траян дапеят по добре от Криси.Славин,Невена и Криси са Х факторите,други не признавам,каквото и да се случи занапред.

 5. възмутен казва

  Щом казвате че е малка защо не си седи у дома да ходи на училище ами стои у Софето че и любов върти с Траян.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.