Райна пропищя от недоброжелатели

Поп фолк дивата Райна направо се е хванала за главата. Пилето на поп фолка буквално си е пострадала от данъчни, които вече три пъти тарашили сметките и й правели проверки. Те били изпращани от завистници, които буквално съсипвали дните й.

Поп фолк певица отказа пред Гала, където беше гост на предаването й „На кафе” да каже къде ще замине на почивка след Нова година. Причината, че доста хора й се радвали заради това, че влага спечеленото в пътешествия, но имало и много недоброжелатели. Заради които вече е суеверна и не иска да казва предварително къде смята да замине през ваканцията,разбра Kluiki.bg.

[caption id="attachment_330407" align="alignright" width="300"]Райна пропищя от завистници Райна пропищя от завистници[/caption]

Русата телевизионна водеща й направи комплимент още при посрещането й, че не само изглежда добре, ами и заради хъса да пътува до различни дестинации. И да влага спечеленото в спомени за света, нови места и красоти. Както и да се радва на живот на колела. „Винаги ти се кефя, че пътуваш и с удоволствие слушам разказите ти за екзотичните дестинации и страни, които посещаваш”, заливаше я с хвалебствия Гала.

И този път анонса към поп фолк певицата Райна беше свързан с танцувалните й умения. Всички знаем колко добра танцьорка е певицата. Не веднъж и два пъти тя е получавала оферти да играе професионално. При едно от гостуванията си при русата телевизионерка Райна призна, че при почивка в Дубай попаднала с компанията си на тузарски клуб по танци. Музиката и настроението били на макс и тя не спряла да танцува до три часа през нощта. Мигновено й направили предложение да остане там и да кърши снага професионално. Но македонското девойче отказало с мотива, че много обича родината си и тя ще й липсва.

Пред Гала Райна представи най-новия си албум, изцяло с фолклорни ритми. В него присъства и авторска песен за родния й град Сандански. Накрая Райна все пак открехна тайната къде ще почива през февруари. Но единственото, което сподели бе, че отива в страна, където има латино ритми. А на нас ни остава да гадаем къде все пак ще запраши Райна още в края на февруари следващата година.