Дони се е скарал жестоко с Маги Халваджиян след снощното издание на X Factor

Див скандал между Добрин Векилов и Магърдич Халваджиян може да има фатални последици за първия. В момента Дони е направо бесен и не иска да вижда даже Нети. Причината певецът да е извън кожата се състои в снощното отпадане на Кристина Дончева от музикалния формат X Factor. Дони е музикален продуцент в това шоу и е останал потресен от сензационното елиминиране на малкото момиче с огромен талант. Той веднага е потърсил сметка от Маги Халваджиян, който е същинският лидер на предаването. Арменецът си извоюва лиценз от автора Саймън Кауъл и започна да продуцира шоуто у нас. Тогава назначи Дони за музикален продуцент, но нещата между тях са на път преждевременно да приключат.

[caption id="attachment_330410" align="alignright" width="300" class=" "]Дони вдигна скандал на Маги Халваджиян Дони вдигна скандал на Маги Халваджиян[/caption]

Изпълнителят на "Уморени крила" счита, че Кристина е такъв талант, че отпадането й в толкова ранна фаза е истинска гавра. В момента, в който видял и чул как отпада снощи, Дони напуснал залата, разкриват очевидци от публиката. Днес пък той е потърсил сметка от екипа на X Factor.

"Какъвто и да е вотът, ти беше длъжен да запазиш най-добрите гласове до финала. Нали затова сме сложили жури там?! Май няма нужда от него, след като само потвърждава абсурдния зрителски вот. Как можахте да оставите този талант да си отиде? Бесен съм!" - крещял на висок глас Дони.

Маги Халваджиян обаче не се оставя да бъде нападан и дори се очаква да уволни Добрин Векилов, научи сензационно Kliuki.bg. За арменския продуцент е недопустимо поведението на Дони, защото журито трябвало да има свобода на действие.

Кристина Дончева разбуди прекалено много духовете, особено в интернет пространството. Дони беше работил с нея и в "Големите надежди" и още от там много я харесва. Затова е побеснял, виждайки как отпада по нелеп начин.  Главният виновник за това всъщност е Заки, защото Любо подкрепи Кристина, а за Мария и Саня беше ясно, че ще застанат зад своите отбори. Велизар Соколов обаче избра Траян и така остави вотът да реши, което се оказа злощастно за малката Кристина от Бургас.