Юлияна Дончева доказа класата си с голямо признание

Юлияна Дончева доказа класата си с голямо признание
5 (100%) 7 votes

Юлияна Дончева доказа класата си, получавайки голямо признание, с което показа, че няма възраст за постиженията!

Юлияна Дончева наближава 50-годишна възраст, а роди преди броени месеци второто си бебе. По-големият й син е почти на 20 години и живее отделно, но се радва, че е станал батко. Второто бебе на име Станислав, кръстено на баща си, е много желано и чакано бебе. Юлияна Дончева прави опити около пет години, за да забременее ин витро, заради повечкото си години, но не се отчайва и изненадващо за всички, накрая успява да дари половинката си с бебе. За боеца Стъки това е първо дете и той е много щастлив татко. Стъки дори е присъствал на раждането на сина си, за да подкрепя жена си Юлияна, припомня Kliuki.bg.

Юлияна Дончева стана майка на годината

Юлияна Дончева стана майка на годината

За Юлияна Дончева наградата „Майка на годината“ е не толкова заради някакви нейни конкретни постижения, а заради желанието и риска на родиш над 45 години. По този начин тя дава кураж на много дами, които са минали 40-годишната си възраст и все още нямат деца, а и на всички семейства, при които забременяването чрез метода ин витро не се получава веднага.

Дончева и Стъки преди щастливото събитие в живота им

Дончева и Стъки преди щастливото събитие в живота им

Определено е рисково да износиш и родиш на възраст над 45 години, но сега щастието на семейството е много голямо, а и да не забравяме, че в държавите от Западна Европа предимно много майки раждат за пръв път след като са постигнали успешната си реализация и са минали 40-те си години, но в България това все още е рядко явление. Все пак Дончева споделя, че всички близки и колеги дори са й оказвали огромна емоционална подкрепа.

Искрено желаем на Юлияна Дончева и нейната половинка много здраве и любов с новият член на семейството им – бебе Станислав.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Юлияна Дончева доказа класата си с голямо признание”

  1. дядка

    Ное. 29. 2014

    честито, дано всичко да е наред с бебето

  2. Име (задължително)

    Ное. 30. 2014

    Класата си на дърта курва, която мутрите пробутваха за услуги

Добавете коментар