Део все още е лудо влюбен в своята колежка Лора Караджова, но няма път назад...

Деян Славчев, когото повечето познаваме като Део, още таи в себе си болката по липсата на най-голямата любов в живота му. Бившият водещ на "Джубокс" продължава да си спомня с мъка в сърцето Лора Караджова и това, че тя вече има семейство с друг. Наскоро щерката на вокалиста на "Сигнал" роди за пръв път, но Део изобщо не се обадил да честити, узна Kliuki.bg. Няма как да е и другояче, след като Лора го напусна, защото не искаше деца, а после така бързо роди от друг.

[caption id="attachment_330439" align="alignright" width="300" class=" "]Део още страда по Лора Део още страда по Лора[/caption]

"С Лора не се чуваме. Тя не иска и да ме вижда. Аз още не мога да я забравя, това е единствената жена, с която съм споделял най-ценните си мигове. Толкова много ми липсва, но се научих да живея без нея. Понякога трябва просто да се изправиш и да продължиш живота си с болка в сърцето." - казва Део на свой близък приятел в една от емоционалните си кризи.

[caption id="attachment_330440" align="alignleft" width="168" class=" "]Ето я Лора с бебчето й Ето я Лора с бебчето й[/caption]

Всъщност тези кризи при него напоследък са чести. Въпреки че има нова приятелка, Део не е много щастлив, защото чувството на празнота го съсипва. Той отказа наркотиците, но и при него това се случва ужасно трудно. Именно тази му зависимост е причината Лора Краджова един ден да си вземе багажа и да си замине завинаги от него.

Певицата не е искала да роди от наркоман и това е логично. Освен това Део е крайно безотговорен дори и в трезво състояние. Валентин Славов бил съвсем различен. Той никога не прекалявал даже с алкохола и бил безкрайно отдаден на любимата си и вече и на детето. Алиса е името, което влюбената двойка избра. Део обаче едва ли някога ще преживее случилото се.